tiistai 22. helmikuuta 2011

Näillä ilmoilla...

Jos ensi talvena on vielä tällaiset kamalat pakkaset ja joudun vielä pyöräilemään lähes päivittäin, niin edessä on varmasti lämpimän takin osto! Siis oikeasti lämpimän. Sellaisen, että säilyy hengissä pakkasessa tunnin, vaikka VR tekisikin oharit. 
Ihannetakin hankkisin Canada Gooselta. Olen ihan ihastunut noihin takkeihin nyt! Olisi niin hyvä täällä maalla, missä joutuu oikeasti ulkoilemaan eikä juna-asemakaan ole tien toisella puolella. Himoitsen etenkin tuota Expedition parkaa. Niin nätti karvahuppuineen ja kaikkineen! Tuossa takissa olisi myös sopivasti pituutta, jotta se lämmittäisi hieman myös jalkoja. Harmi vain ettei tuo ihannetakki ole todellakaan sieltä halvimmasta päästä, mutta ehkä se kestäisi aktiivistakin käyttöä sitten muutaman vuoden ajan..?

Kuva lainattu.

6 kommenttia:

 1. joo jotenki musta tuntuu et nää talvipakkaset on tullu jäädäkseen... :/ kesästä tulossa taas aivan kauhee hellekesä..

  VastaaPoista
 2. S: Joo, vähän sama homma täällä. Toisaalta ne kuumat kesät ei kyllä haittaa mua yhtään, mutta nää kylmät talvet kyllä, sillä palelen 24/7. :(

  VastaaPoista
 3. Kivalta ja pyöräily-ystävälliseltä vaikuttaa! :) Mulle ostamani laskettelutakki on osoittatunut ehdottomaksi irroitettavan sisätakin vuoksi. Aamuisessa viimassa fillaroidessa tulee laitettua aina koko komeus päälle, mutta iltapäivällä vastamäkeen hikoillessa voi jättää sen sisätakin laukkuun. :)

  VastaaPoista
 4. Marika: Joo, toi olis kyllä niin kiva takki! :) Vähän toi sunkin takki kuulostaa kätevältä, etenkin keväällä tuollainen olisi juuri hyvä, kun aamulla on kylmä ja iltapäivällä sitten jo lämpimämpi. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen takki ja varmasti lämmin. Nimimerkillä taas tänään Vr:n takia jäätynyt

  VastaaPoista
 6. Marge: Toi on ihana, oon nähnyt luonnossakin! :) Mun mielestä VR vois hyvin kustantaa kaikille suomalaisille, jotka käyttää niiden "palveluja" tuollaiset takit. Sit ei tarviis valittaa enää kun jäätyy. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)