perjantai 4. helmikuuta 2011

Mekkoja, mekkoja!

Haaveilua tähän väliin! Kyllä mekot ovat sitten vaan kauniita! Miksen voi olla sellainen mekkotyttö, joka tuntee itsensä varmaksi ja hyvännäköiseksi mekossa kuin mekossa, tilanteessa kuin tilanteessa. Aina saa stressata valuuko kaula-aukko säädyttömästi alaspäin tai vilahteleeko alushousut. Ei saisi pitää ällöttäviä ihonvärisiä sukkahousuja, mutta eipä täällä pohjoisessa ole koskaan niin lämmin, että voisi olla ilman. Hmm.

Etelässä minusta kyllä kuoriutuu jonkinlainen mekkotyttö. Viime kesänäkin pidin Kreikassa "paljon" mekkoja. Onhan se nyt fakta, että mekot näyttävät kauniimmilta ruskettunutta ihoa vasten..

Kai sitä voisi oppia pitämään niitä mekkoja, jos vaan laittaisi sellaisen päälleen aina kun siihen olisi mahdollisuus. Tällä kertaa tyydyin vaan haaveilemaan Asoksen nettisivuilta löytyneistä ihanista mekoista...
Katsokaa nyt noita! Kyllä noissa kelpaisi näyttäytyä ihmisten ilmoilla ja ehkä vähän tanssahdellakin. ;) Mustavalkoisuus myös mekoissa viehättää aina! Tuo tummansininen mekko nyt on muuten vain ihana - mikä leikkaus! Ja nuo pastellinsävyiset mekot ovat ihanan hempeitä, sopisivat hyvin vaikka johonkin juhlaan. :)

Kuvat lainattu.

5 kommenttia:

 1. Oii arvaas, mun on pitänyt jo pitkän aikaa tehdä himoitsemistani asoksen (ja myös nellyn) ostoksista postaus, mitä kaikkea sieltä haluaisin! :) Nyt varsinkin kun kevät tulee, ja tykkään itse tosi paljon mekoista (vaikkan omistan niitä aivan liian vähän), niin tulee hirmunen himo hamstrata nitä kaappiin! =) On nimittäin tulossa veljen lakkiaisetkin, joten tuolta asokselta olen siihenkin tilaisuuteen tilaamassa mekkosta! =)

  VastaaPoista
 2. Hanna-Reetta: Haaveilupostauksia on aina niin ihana tehdä sekä lukea myös mistä muut haaveilevat. Täytyy tulla kurkkimaan sitten, jos sinäkin teet sellaisen postauksen. :) Kevät saa kyllä joo innostumaan mekoista, varsinkaan kun ei välttämättä tarviisi pitää niitä kera sukkahousujen. :)

  S: Eikös olekin! Kelpuuttaisin kaappini minkä vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Oooh miten täydellisiä mekkoja <3 Ai että! Varsinkin tuo vasemman puolimmainen, ihana :)

  VastaaPoista
 4. Jenpu: Joo, se vasemmalla oleva on munkin ykkössuosikki ehdottomasti! :) Sopisi kivasti johonkin iltajuhlaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)