sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Mainoksen uhri.

Joo, hups ei taida olla ensimmäinen kerta kun olen joutunut mainoksen uhriksi. Ja vieläpä tämän sama tuotteen suhteen! Nimittäin viime vuonna bloggailin Pepsodentin valkaisevasta hammastahnasta. Nyt sitten törmäsin jälleen kaupassa uuteen valkaisevaan hammastahnaan, joka on tällä kertaa tosin Colgaten. Max White One on fluorihammastahna, joka lupaa poistaa värjäytymiä turvallisesti ja auttaa saamaan valkoisemmat hampaat viikossa. Aika suuria lupauksia. Tuo valkaisuteho tulee kuulemma samoista mikrokiteistä, joita myös hammaslääkärit käyttävät. 


Tämän siis pitäisi ihan oikeasti valkaista hampaita, toisin kuin sen Pepsodentin tahnan, jonka teho taisi olla ennemminkin sinisen värin aiheuttamassa illuusiossa. Tosin se oli ainakin turvallista! Mutta toivottavasti tästä Colgaten tahnastakin olisi nyt johonkin, minä kun niin kovin haaveilen edes hieman valkoisemmista hampaista. :)

2 kommenttia:

  1. Sen pepsodentin mainoksen alareunassa luki aina pienellä jotenkin näin että "vaikutus on optinen" :)

    VastaaPoista
  2. Plaz^: Joo mäkin kuulin sitten siitä joskus myöhemmin, että se vaikutus ei ole mitenkään pysyvä. :D Onhan se tietysti ihan hyvä keino valkaista hetkellisesti hampaat, mutta ei toimi kyllä pidemällä aikavälillä..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)