keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Lainattu iltapala.

Syön usein iltapalaksi leipää. Syön muutenkin usein leipää - aamulla, töissä, välipalana ja välillä iltaruokanakin. Leipä on vaan niin hyvää! Nyt yritän kuitenkin hieman rajoittaa syödyn leivän määrää - jotain muutakin olisi hyvä syödä välillä.. ;)

Törmäsinkin Marian blogissa mitä herkullisemmalta kuulostavaan iltapalaan, joka kolahti minuun heti! Toki tuota voi syödä ihan hyvin vaikka aamiaisena tai välipalanakin. Maria oli laittanut omaan jukurtti-hedelmäseokseensa Alpron jukurttia, päärynää ja pinnalle kanelia. Nam!

Tässä oma versioni herkusta:


Yosan naturel-jukurttia, purkillinen persikoita kuutioituina sekä päälle kanelia. Oli kyllä niin hyvää! En ole muuten aiemmin maistanutkaan tuota Yosan jukurttia - on aika erilaista kuin tavallinen maidosta tehty jukurtti! Mutta tuo on hyvää, koska se on luonnostaan laktoositonta sekä on muuten vatsaystävällistä. Sopii siis hyvin omalle herkkisvatsalleni. Ja kannattaa kokeilla tuota kanelia myös, toimii! :) Sehän sisältää mm. hyödyllisiä antioksidantteja. Tätä tulen syömään ehdottomasti myös jatkossa! Kiitos Maria vinkistä! :)

10 kommenttia:

 1. Namnam :)

  Ja eikös se ole jogurtti?

  VastaaPoista
 2. Laapa: Se on hyvää! :) Meinaatko kirjoitusasua vai? On varmasti joo, mutta meilläpäin se on aina ollut ihan vaan jukurtti tai juku. :) En edes yritä kirjoittaa tätä blogia kirjakielellä. :D

  VastaaPoista
 3. näyttää hyvältä!
  ja wautsi wau mitkä räpsyttimet sulla ;)

  VastaaPoista
 4. S: Kiitos! :) Joo, piti kokeilla vähän erilaisia räpsyttymiä ja nyt olen jo ihan ihastunut niihin! :)

  VastaaPoista
 5. Nam! Täytyy ehdottomasti kokeilla :) ja mitkä ripset :)

  VastaaPoista
 6. Pussauskoppi: Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Aika kevytkin iltapala! Ja kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on tiedätkö ihan samanlainen leipäaddikti kun sulla. Voisin elää ruisleivällä! Jos mulle laitettas nenän eteen valittavaksi berliininmunkki (joka on intohimoni myös) tai ruisleipä päällään salaattia, juustoa, kurkkua ja tomaattia, niin tasan vetäisin tuon leivän. Ja en syö juurikaan mitään muuta leipää yleensä ku ruista! Ai ihanaa nam!<3 Lämppäreihin ainoastaan paahtista. :)

  VastaaPoista
 8. Hanna-Reetta: Hihi, en ole siis ainoa! :) Leipä on kyllä niin hyvää! Ja helppo "ruoka". :D Ruisleipä on kyllä ihan ykkönen, etenkin toureena ja meetvurstin kanssa, nam! :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kun kokeilit, eipä tullut turhaan sitäkään esiteltyä blogissa! :) Mä oon usein miettinyt miltä tuo sun käyttämä juku (onko se tehty kaurasta?) maistuu mutten oo uskaltanut ostaa. Mulla on välillä niin ihmeellisiä vatsavaivoja ettei tiiä mitä syödä.

  VastaaPoista
 10. Maria: Kiitos sinulle hyvästä vinkistä! Mun mielestä tuo yosa on juurikin tehty kaurasta. Maistuu tosi erilaiselta kuin tavallinen jukurtti, mutta silti ihan hyvää! :) Kannattaa maistaa, sillä kaurahan yleensä auttaa vatsavaivoihin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)