sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Jumbossa.

Kun ei töiden jälkeen jaksaisi millään enää ahkeroida koulutöiden parissa, on hyvä lähteä Jumboon ja houkutella poikaystäväkin mukaan. Näin meillä yhtenä iltapäivänä tällä viikolla..Näin välihuomautuksena - mun mielestä on edelleen lähes laitonta, että työpäivän jälkeen joutuu vääntämään joskus useitakin tunteja koulutöiden parissa. Helppoa tämä opiskelijan arki, huoh...

No se siitä. Lähdettiin tosiaan Jumboon, se kun on suht lähellä meitä. Missiona minulla oli ostaa kaulahuivi monta vuotta vanhan nukkavierun tilalle. Siis todellakin vanhan! Lisäksi meillä oli kodinpesuaineet kaikki melkein loppu, joten niitäkin piti ostaa. 

Kerrankin selvisin ostosreissusta suhteellisen halvalla! Poikaystävä löysi minulle tämän Fraas-merkkisen huivin. Ihanan pehmeä

Voisko olla vielä vähän huonompilaatuinen kuva?!

Aivan eri maata kuin se edellinen. Osaa muuten jotkut huivit olla kalliita, mitä nyt ehdin vähän vertailua tekemään..

Löysin myös ihania pesuaineita. Eikä niitä ole testattu eläimillä! :) Ostin Maison Bellen keittiön puhdistussuihkeen, joka on kätevän kokoisessa pullossa. Tuoksuu raikkaalta, mutta ei jätä käytön jälkeen ilmaan voimakasta tuoksua. Mukaan lähti myös Methodin Tub 'n Tile kylpyhuoneenpuhdistussuihke. Tätä en ole vielä ehtinyt testailemaan sen tarkemmin, sillä tällä viikolla on poikaystävän siivousvuoro.. ;) 

Molemmista merkeistä olen kuullut ja lukenut vain hyvää. Nyt halusinkin ostaa yhden pullon kumpaakin merkkiä, niin sitten voi vähän vertailla että kumpaa meidän kannattaa jatkossa ostaa. Plussaa ainakin molemmille isoista, mutta silti kätevistä pulloista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)