keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Irtiotto.

Viimeksi samanlainen irtiotto arjesta oli viime kesäkuussa, kun lähdimme tyttöporukalla katsomaan Victorian häitä. Ja nyt ensi viikonloppuna olisi tarkoitus ottaa jälleen vähän samanlainen irtiotto! Tällä kertaa matkaamme kuitenkin vain Tallinnaan ja laivalla ollaan yksi yö kahden sijasta. Tosi kiva kuitenkin lähteä, sillä kavereita tulee nähtyä muuten aika harvoin! Enkä ole käynyt hippaamassakaan tänä vuonna vielä kertaakaan...

Ja laivan tax-free on kyllä kanssa aina ihan ehdoton! :) Josko sieltä löytyisi jotain kivaa piristystä vaikka talven nujertamille kasvoille? Tai työn tappamille käsille? 


Kävin ostamassa reissua varten uuden topinkin, harmi vain ettei se saanut kotona kovinkaan hyvää vastaanottoa..Toppi on siis ainakin edestä hieman löysemmän mallinen ja siinä on tuollainen "essu", niin kuin poikaystävä sitä nimitti. Tykkään kuitenkin hieman löysemmistä yläosista, niin ei tarvitse ainakaan miettiä, että näkyykö jenkkakahvat ja muut kivat lisät. Sattuipa toppi olemaan Sokoksella vielä -50% alessakin, niin mikäs sen parempaa. :)

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo toppi on hirmu kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Suvi: Kiitos! :) Niin mustakin! Miehet ei kato vaan ymmärrä! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen toppi! ESSU! Ha, miehiltä tulee kyllä välillä hyviä kommentteja. :D

  VastaaPoista
 4. Minna Karoliina: Hih, kiitos! :) Joo kyllä tossa saa mielikuvitusta käyttää, että siitä essun saa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)