torstai 10. helmikuuta 2011

Haaveissani mun...

on mustaa ja nahkaa eli mustat nahkasaappaat. Olisivat niin hienot ja ennen kaikkea käytännölliset! Sopisivat niin monen asun kanssa ja melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mulla ei ole vielä ikinä sellaisia ollutkaan. 

Löysin Brandosin sivuilta hyvät ehdokkaat! En voi olla haaveilematta näistä Björn Borgin ihanista saappaista. Kelpais! Onhan niillä toki hintaa, aika paljonkin, mutta toisaalta ne ovat nahkaa eikä esim. mitään mokkaa. Monestihan mokkakengätkin maksaa jo aika paljon. Ulkopohjat on kumia, eikös se olisi hyvä juttu talvisin? 

Tekisi niin mieli tilata nuo kotiin sovitettaviksi, kun toimitus ja mahdollinen palauttaminenkaan ei maksaisi mitään. Jos ne sattuisikin olemaan hyvät? :) Tässä kuussa tosin tuskin vielä tilaan, sillä the ostos tulee olemaan joku ihan muu juttu ja se diilihän meni niin, että korkeintaan yksi kallis ostos kuukaudessa. Ehkä sitten ensi kuussa.. ;)

Kuva lainattu

4 kommenttia:

 1. Ihanat saappaat! :) Itse metsästelin pitkään kunnon matalapohjaisia nahkasaappaita kunnes yllätyksekseni ne tulivat vastaan kotoisassa Andiamossa ja vielä puoleen hintaan. Niinpä, ei pitäisi lähteä merta edemmäs kalaan :)

  VastaaPoista
 2. Maija: Noi olis kyllä joo niin täydelliset! :) Sullahan on käynyt sitten tosi hyvä tuuri, jos sait vielä puoleen hintaankin. :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon 2 vuotta ettinyt kanssa mustia yksinkertaisia ja laadukkaita talvisaappaita ja mietin kyseisten saappaiden kohdalla ihan samaa, että tilaanko vai en.. Noh, en sitten tilannut ja nyt tän postauksen nähtyäni ehkä kaduttaa vähän.... :)

  VastaaPoista
 4. Nirso: Mäkin mietin sitä edelleen. :) Eihän se ole vieläkään myöhäistä! Ja varsinkin kun ei tarvitsisi maksaaa mitään postituskuluja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)