maanantai 24. tammikuuta 2011

Vuosikertakakku.

Meillä oli ennenaikaiset juhlat eilen poikaystävän kanssa. Ostettiin juhlan kunniaksi käpykakku. Siinä riitti syötävää kahdelle ja riittää edelleen. Oikeasti pitäisi juhlia vasta myöhemmin tällä viikolla, mutta koska poikaystävä lomailee lopun viikon muualla Suomessa, niin otettiin pieni varaslähtö. Oletettevasti mä saan nautiskella yksinäni tuota kakkua loppuviikonkin, sen verran suuri se oli. 

 Ei kaikki kakut ole kyllä niin kauniita päältäpäin..

Mutta hyvää se oli! Etenkin latten kanssa, naam!

Toivottavasti olisi vielä monta vuotta edessä!

9 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan syönyt käpykakkua mutta se on kuulemma hyvää. Tosiaan näyttää aika isolta joten varmastikin saat herkutella sillä sitten ihan rauhassa ja mikäs sen mukavampaa :)

  VastaaPoista
 2. Päivi: Kiitos paljon! :)

  Reetta: Se on hyvää, varsinkin se päällys ja sisällä oleva creemi. :) Nam! Aika iso kakku joo, joka näkyy kohta mun vyötäröllä. :D

  S: Kiitos sinulle ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea :) Herkulliselta näyttää! En ole koskaan syönyt käpykakkua, mitä päällinen on?

  VastaaPoista
 4. Ihana, upea käpykakku!!! Ja varmasti hyvän makuinen myös! :) Onnea vuosipäivän johdosta, paljonkos niitä vuosia on kertynyt tähän mennessä, jos saan udella....? :)

  VastaaPoista
 5. Anna: Olihan se joo hyvää ja on edelleen. Kuinka kakku voi olla noin iso.. :D Mutta sun kakut on kyllä niin paljon kauniimpia! :) Ja toki saa udella, ei se ole mikään salaisuus - neljä vuotta tulee nyt täyteen. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea vuosipäivän jodosta!! <3 Hyvän näköinen kakku, haluttaisi itseäkin maistaa käpykakkua joskus :)

  VastaaPoista
 7. Nina: Kiitos paljon! :) Kannattaa maistaa, käpykakku on hyvää! Jos en nyt ihan väärässä ole, niin päällystä on marsipaania. :)

  Cato: Kiitos ihana! <3 Kannattaa joo maistaa. :) Hassua, että niin monelta on jäänyt käpykakun maistaminen väliin. :D Meillä se on molempien herkku. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)