sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Takkutukan kaksi suosikkia.

Takkutukkaani on viimeksi leikattu edellisen vuoden kesäkuussa ja silloinkin vain pari hassua senttiä. Tukasta on tullut aikas huiman pitkä sittemmin, nyt se on kohta varmaan pisimillään mitä minulla on koskaan ollut. Ei sillä, tykkään pitkistä hiuksista paljon, mutta yksi pieni mutta tässäkin asiassa on..ne takut! En tiedä johtuvatko takut huonoista latvoista vai yksinkertaisesti tuosta pituudesta, mutta kohta palaa hermot loppuun! Minulla ei ole koskaan aiemmin takkuuntunut hiukset tässä määrin, joten en ole tottunut siihen, että hiuksia joutuu harjailemaan pahimmillaan kolmesti päivässä. 

Koska vielä ei ole kuitenkaan aika marssia kampaajalle, niin ennen joulua kävin Kicksissä ja päädyin ostamaan Björn Axenin Care- hoitoainesuihkeen, joka siis jätetään hiuksiin. Kivan näppärä pullo, joka mahtuu myös reissuun mukaan! Oli mulla nimittäin Lontoossa mukana. Tuoksukin on miellyttävä. Niin ja sitten se toimivuus! Toimii ainakin omaan takkutukkaani, ihan muutama suihkautus riittää. Ja mikä parasta, tuo ei rasvoita hiuksia! Suihke poistaa myös sähköisyyttä sekä sisältää hoitavia merimineraaleja. Käytän tätä suihketta aina päivän mittaan, kun haluan selvittää niskahiuksiin tulleet takut. Ja aion ostaa tätä myös jatkossa. :)

Suihkun jälkeen laitan aina pyyhekuiviin hiuksiin Lontoosta tuotua Toni&Guy:n Rapid Response Leave-In-Conditioneria. Olivat tarjouksessa sellaisessa pikkumarketissa, eli seitsemällä punnalla sai kaksi haluamaansa Toni&Guy:n tuotetta. Olen käsittänyt, että tuolla hintaa Suomesta ei saa edes yhtä. 


Aluksi en innostunut yhtään tuotteen koostumuksesta, sillä suosin enemmän suihkeita kuin paksuja mömmöjä, jollaista tämä itse asiassa on. Mutta toimivuus muutti mieleni aika nopeasti! Ilman oikenlaista ainetta saan nimittäin harjata ja harjata hiuksiani eivätkä takut suoristu millään, mutta tämän avulla harjauksessa menee vain pieni tovi. Tuoksu on voimakkaampi kuin esim. tuossa Björn Axenin tuotteessa, mutta tykkään siitä silti! Olen niitä ihmisiä, joiden mielestä hiusmömmöt ja muut saa tuoksua. :) Toivottavasti tätä tuotetta saisi myös Suomesta tai sitten tilattua netistä, sillä olen koukussa!

8 kommenttia:

 1. Oioioii mäkin haluaisin tuollaista hoitoainesuihketta, joka oikeesti poistaa tukasta sähköisyyttä! Mulla on tää tukkaongelma aivan joka talvi. :( Taitaa olla ihan täydellinen tökötti siihen sähköisyyden poistamiseen? :)

  VastaaPoista
 2. Hanna-Reetta: Joo, kyllä toi ainakin omille hiuksilleni on ollut ihan täydellinen suihke. Toimii, mutta on silti kevyt. En voisi sietää, jos hiukset rasvoittuisivat suihkeen käytöstä. :)

  VastaaPoista
 3. Itsellä on ollut pitkät hiukset lähes koko elämäni, eikä hiusten harjaus kolmesti päivässä ole mitään, usko pois! :D Ja ne niskatakut, kun on ollut päivän vaikka shoppailemassa liina kaulassa, oih...
  Tosin loistavaa jos sitä voi tuollalailla helpottaa. Sähköisyys on kyllä mulle kans melkoinen ongelma, siihen kyllä kaipais helpotusta! Pitänee kokeilla

  VastaaPoista
 4. Jenkka: Joo, voin kyllä niin helposti samaistua sun tilanteeseen. Välillä se niskatakkujen auki harjaaminen oikein sattuu, ei kivaa! Silti en haluaisi luopua pitkästä tukasta. :) Kannattaa kyllä kokeilla noita aineita, etenkin tuo suihke toi itselleni kaivattua helpotusta. :)

  VastaaPoista
 5. takkutukka täällä moi!!!
  oon kyllästyny niskavillatakkuihini :D
  mulla siihen on aina auttanu semmonen 10-15 sentin hiusten lyhentäminen, niin aion tehdä nytki ku saisin vaan aikaseks varata kampaaja-ajan.. lahjakortti sinne jo on :)

  VastaaPoista
 6. S: Hihi, heippa vaan takkutukka! :) Niskavillatakut on kyllä pahinta mitä minäkin tiedän, ei kivaa! Olishan joo leikkaaminen aina yks vaihtoehto, joka kyllä melkein aina tepsii, mutta itse en raaski. :D Yritän vielä selvitä noiden suihkeiden ja muiden avulla! Toivottavasti sä saat kivan ja ennen kaikkea helppohoitoisen tukan. :)

  VastaaPoista
 7. Myös mulla on noita takkuongelmia... Kummasti hiusten vaalentaminen sai sitten latvat sen verran huonoon kuntoon, ettei ilman noita hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita pysty elämään. Mulla päivittäisessä käytössä on Tigin Rockaholic -suihke sekä El Vitalin hiuksiin jätettävä hoitoaine (yllättävän hyvä hintaansa nähden). Rockaholicia suihkuttelen koko hiuksiin ja El vitalin mömmöä laitan lähinnä latvoihin. Koitan välttyä hiusten saksimiselta, kun tykkään pitemmistä hiuksista..... :) Täytyy pistää korvan taakse toi Toni & Guy -hoitoaine Lontoon reissun varalle... :)

  VastaaPoista
 8. Anna: Yllättävän monella sitten tuntuu olevan noita ongelmia. :D Itselläni se on pahimmillaan juuri näin talvella kun huivit ja huppu kiusaa hiuksia. Täytyy pitää mielessä toi Tigin aine, ne ainakin tuoksuu yleensä hyvältä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)