sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Rompekassi.

Viimeinen joululahja-aiheinen postaus, lupaan! Mutta nämä mahtavat lahjat on vaan pakko jakaa kuvina tännekin. Joka vuosi mummu vannoo, ettei osta lapsenlapsilleen enää yhtään lahjoja, mutta silti joka vuosi kuusen alla odottaa rompekassi. Kassi täynnä kaikkea kivaa ja hyödyllistä! Saatiin viime vuonna mm. munaleikkuri ja voin rehellisesti sanoa, etten uskonut sille olevan käyttöä, mutta toisin kävi - oli pirun käytännöllinen munavoin teossa. :)


Tämän vuoden kassi oli Stradivariuksen. En tajunnut sitä itse, mutta tarkkasilmäinen poikaystävä huomasi! Meidän mummu kävi tosiaan aiemmin syksyllä Madeiralla ja joo oli tosiaan käynyt siellä lomaillessaan myös Stradivariuksessa. Kesti hetken aikaa sisäistää tuo!


Ja meidän mummu osti mulle nahkatakin, vieläpä sopivan nahkatakin! Sanoi että myy pois, jos et tykkää. Enkä varmana myy, toi on aarre! Ihana kevääksi. :) Ja vielä ruskea, tykkään! Sain myös takkiin sopivan laukun, hyvä töihin!


Kassissa oli myös kahdet valkoiset villasukat vilukissalle, Pentikin enkeli-tabletit ja piparkakkukirja. Ensin vuonna leivon jouluseimen piparista, sen kun näkisi! Haha!

Oon kyllä ihan fiiliksissä.  

5 kommenttia:

 1. Onpas upea lahja! Sun mummu taitaa olla oikein nuorekas ja trendikäs kun osaa tuollaisia lahjoja ostaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana mummu sulla selvästikin, niin kivoja lahjoja! :)

  VastaaPoista
 3. Maria: Eikö vain olekin! :) Vaikka mummulla on ikää jo yli 80 vuotta, niin kyllä sitä jaksaa shoppailla kun kunto on hyvä ja mieli virkeä. :)

  Noora: Ihan paras mummu juu! Odotan jo kevättä, että pääsee testailemaan nahkatakkia ihan luonnossa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)