perjantai 21. tammikuuta 2011

Niin out.

En tiedä missä puskassa olen oikein viime ajat elänyt, mutta luulin että nykyään hyötyliikunta on ehdottomasti in. Itse nimittäin pyöräilen tai kävelen lähes päivittäin töihin, jonne matkaa kertyy yhteensuuntaan noin kolme kilometriä. Siihen sitten vielä päälle pyöräilyt salille ja takaisin sekä lenkit koiran kanssa.

Mainitsin jokin aika kavereilleni siitä kuinka innoissani olen kun saan päivittäin hyvän annoksen hyötyliikuntaa - sitten voi syödäkin vähän vapautuneemmin. Vastauksena sainkin sitten vaan ihmettelyä, että miksi en osta autoa tai kulje matkaa bussilla. Hehe, ei voi mitään, mutta mua hymyilytti ja paljon. Minä kun olen niin innoissani siitä, ettei tarvitse enää joka päivä pelleillä julkisten kulkuneuvojen kanssa. :) Tai maksaa kalliisti auton käyttämisestä! 

Onko se oikeasti totta, että hyötyliikunta on niin 90-lukua? Laskeeko kukaan muu hyötyliikuntaa oikeasti liikunnaksi, vai pitääkö mun tosissaan hommata se auto, että pääsen töihin...? 

Mua on taas muutenkin liikuntakärpänen puraissut. Olen käynyt viikoittain 3-4 kertaa salilla, mikä on aika hyvin, kun pitäisi vielä töissäkin ehtiä käydä sekä hoitaa koulu. Ehkä kaverit ja parisuhdekin. Siitä liikunnasta tulee vaan niin hyvä olo, aijai! Ja ilokseni olen huomannut joitakin tuloksiakin..kesällä jaksoin hyvällä tuurilla crossailla 10 min, mutta nyt 40 min menee aika kevyesti jo. Ja nämä pienet edistymisethän vaan lisäävät sitä intoa! Vielä kun uskaltaisin ryhmäliikuntatunneille... :) 

Kuvat lainattu

14 kommenttia:

 1. hyötyliikunta ON in munkin mielestä:) mä en töihin ihan viitsi kävellä, joku 7km reilu / matka mutta kesällä kyllä pyöräilen :) työpaikkani on neljännessä kerroksessa ja kävelen aina raput, etenkin aamulla, ne on vielä sellaset kiertelevät kaartelevat raput että kerroksien välissä todella on PALJON rappuja :)

  VastaaPoista
 2. mine: No sulla kyllä tulee sitten kesäisin tosi hyvät pyöräilyt. :) Pyöräily on muuten kivaa. Itse pyöräilen nykyään vuoden ympäri. :) Portaiden kipuaminen on kyllä kanssa niin hyvää hyötyliikuntaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se vaan on in! Minäkin kävelin aikaisemmin työmatkat, mutta nyt kun on melkein 12 km töihin, ei jaksa niin aikaisin lähteä, että kerkeisi ajoissa töihin.
  Todella olet reipas. Minäkin ajoin muutama vuosi sitten läpi vuoden pyörälä työmatkat , silloin olin eri kaupungissa, jossa oli kyllä lyhyt työmatka. Eiku jatka samaan malliin!
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Onhan se in kun vaan ois kunnon kelit :D Itse oon vähän mukavuudenhaluinen siinä mielessä, että jos taivaalta tulee töhnää tai saa pelätä liukastumista niin mielummin kuljen yleisillä/miehen autolla.
  Kevät/kesä ja syksy menee kyllä hyvin pitkälti pyöräillessä, esim kesällä tuli helposti 20 km päivässä pyöräilyä niin kyllä se ihan lenkistä kävi!

  Eli ehdottomasti IN, mutta talvella ehkä myös vähän out ;)
  Ja uskaltaudu toki ryhmäliikuntaan, yhdessä hikoilu on hauskaa ja saa enemmän itsestä irti kun on joku käskemässä ;)

  VastaaPoista
 5. Päivi: Kiitos sinulle tsempeistä! :) Voin kyllä sanoa, ettei pyörän kaivaminen kellarista näin talviaikaan ole useinkaan kovin herkkua, mutta sitten kun miettii sitä liikunnan määrää, niin kyllähän se on ihan jees. :)

  Laappa: Joo, täytyy koittaa kyllä jossain vaiheessa ryhmäliikuntaa. Jos sais vaikka kaverin ensimmäisellä kerralla tueksi, hihi. :) En mäkään nyt niin tykkää lumi- tai vesisaateessa pyöräillä/kävellä, mutta tällä hetkellä köyhällä opiskelijalla ei ole paljon vaihtoehtoja. :D

  VastaaPoista
 6. tottakai se on IN ja niiiin järkevääkin :).
  ihanaa lauantaita Nannalle!

  VastaaPoista
 7. niin ja mistä latasit sen photolinen? löysin vaan sellasia jotka muuttuu maksulliseksi 30 päivän kuluessa...

  VastaaPoista
 8. Kyllapa sa olet reipas. Taalla meilla odotellaan edelleen sen liikuntakarpasen puraisua, tulis jo. Uskon kylla etta joka aamu junalle juoksu, metron rappuset ja toihin juoksu ajaa vahan samaa hyotyliikunta-asiaa. Kylla se aika lailla hengastyttaa eli on siita varmaan jotain hyotya. :)

  VastaaPoista
 9. S: Kiitos ihana sinulle! :) Mä yritän aina vaikeina päivinä itsekin ajatella, että tämä on järkevää, vaikka ei yhtään kivaa! Niin ja mä latasin sen ihan sieltä Photolinen sivuilta, en edes huomannut tuota 30 päivän juttua, heh. :D Tosin jos haluaa sen ohjelman 30 päivän jälkeenkin, niin sitä saa huijattua muuttamalla tietokoneen päivämääräasetuksia. :D Mutta ehkä sitten kannattaa ladata ennemmin Photoshop tms, jos niitä saisi pidemmäksi aikaa. Kaikissa noissa ohjelmissa on kuitenkin melkein samat ominaisuudet. :)

  Katz NYC: Kiitos paljon! Saa nähdä kauanko tämä minunkaan innostukseni kestää, mutta toivossa on hyvä elää. :) Kyllähän tuo sinunkin liikuntasi kuulostaa mitä tehokkaimmalta hyötyliikunnalta, keep going! :)

  VastaaPoista
 10. Hyötyliikunta on todellakin IN. Tulee liikuttua ikäänkuin huomaamatta ja säästää myös rahaa! Jatka vaan samaan malliin. :)

  VastaaPoista
 11. Henna: Hihi, kiva että säkin olet sitä mieltä! :) Rahaa kyllä todellakin säästyy, kun ei tarvitse pitää autoa ja bussilippuakaan ei tarvitse käyttää päivittäin. :)

  VastaaPoista
 12. Hyötyliikunta on munkin mielestä IN! :) Pitäis itekin vähän tsempata sillä saralla, autolla on vaan niin helppo ja mukava mennä, varsinkin näin liukkailla..... :D onneks koira sentään pitää huolen että on pakko raahautua lenkille, oli sitten millanen ilma tahansa. :)

  VastaaPoista
 13. Anna: Hih, kiva kuulla! :) Mä en tiennytkään että sullakin on oma auto, vähän siistiä! :) Koira on kyllä joo hyvä tsemppaaja ainakin ton kävelyn suhteen. :D

  VastaaPoista
 14. Joo, on meillä auto, itse asiassa kakskin, kun Valtsu kulkee Hämeenlinnaan töihin päivittäin sillä toisella. Toisen myymistä kyllä harkitaan, kun nyt asutaan Helsingissä.. Jos myytäis se toinen auto, niin väkisinkin tulis liikuttua enemmän.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)