torstai 27. tammikuuta 2011

Kuntoillaan nätisti!

Olen välineurheilija, ei voi mitään! Kivan näköinen paita tai treenikassi innostaa kummasti lähtemään salille, toisin kuin nukkavierut verkkarit. Tosin, nyt minulla olisi mielestäni ihan oikeuskin taas hieman panostaa urheiluvaatteisiin, sillä kun käy kolme tai neljä kertaa viikossa salilla, vaatteita kuluu kummasti. Tuntuu, että parhaimmat salivaatteet ovat jatkuvasti pesussa. Ja peseminen tietysti myös kuluttaa vaatteita! Tällä hetkellä minulla on kolme salipaitaa ja yhdet housut, eikä ne kyllä meinaa riittää! 

Tykkään kovasti H&M:n urheiluvaatteista. Ne ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä, sopivankokoisia sekä kauniita vaatteita. :) Ei kiinnosta tällä opiskelijabudjetilla hankkia mitään Niken urheiluvaatteita kaapillista, vaikka toki nekin ovat varmasti hyviä!

Yläpuolella olevia juttuja himoitsen tällä hetkellä kovasti! Varsinkin kun H&M:ltä saisi nyt -25%:n alennuksen...

Kuvat lainattu.

5 kommenttia:

 1. Mä innostuin just eilen illalla tilailemaan Hennesiltä vaatteita, tilasin itseasiassa sekä noi ylhäällä oikeella että ylhäällä vasemmalla olevat urheiluhousut ja muita juttuja sit siihen lisäks :D siis 25% alennusta??? Voi ei, mä en tienny, tilasin ihan täyteen hintaan... :/ mistä sen alennuskoodin ois saanu?

  VastaaPoista
 2. Anna: Hih, hei kiva juttu! Mäkin tilasin nyt parit urheiluvaatteet. Ajattelin että menee hyvää tarkoitukseen. Joo, sieltä saa yhdestö tuotteesta -25%. Kannattaa aina kytätä tätä sivustoa, http://www.alennuskoodi.fi/index.php
  Sieltä löytyy kun selaa alaspäin. :)

  Milla: Niin on joo! :)

  VastaaPoista
 3. Yksi välineurheilija ilmoittautuu myös! On se vaan niin kiva reenata kun on ihanat reenivaatteet ja varsinkin jos on jotain uutta ;)

  VastaaPoista
 4. Suvi: Niin totta joka sana! :) Odotan jo niin innolla, että saan ne uudet vaatteet kotiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)