torstai 13. tammikuuta 2011

Kun olin poissa kotoa...

Pakko kertoa teillekin, mitä meillä tapahtui kun olin viikonlopun poissa kotoa. Eikös se sanonta olekin, että hiiret hyppii pöydällä kun kissa on poissa..

Kun tulin sunnuntaiyönä kotiin, odotti eteisessä kasa lautoja. Hieman kummastutti, sillä meiltä on jo aikoja sitten revitty kaikki paneelit pois. Poikaystävä kertoi vievänsä laudat mökille ensi viikonloppuna. Ajattelin, että hän olisi hakenut ne vanhempieni luota, sillä he tekevät tällä hetkellä asunnossaan hieman remonttia..mutta ei..kyllä ne laudat oli ihan meidän omasta kodista. 


Nimittäin meidän kylpyhuoneesta! Oli siinä ihmettelemistä. Siellä on ollut siis ihan tavallinen puunvärinen paneelikatto, mutta nyt se oli tuhannen päreinä eteisessä. Ja se selitys katon purkamiselle oli mun mielestä niin koominen, anteeksi nyt vaan. :)

Poikaystävä oli ollut ajamassa partaa vessassa ja valo ei ollut kuulemma riittänyt. Hän oli hermostunut ainaiseen pimeyteen vessassa ja repinyt sitten katon pois. Sanoin, että yleensä ihmiset ostavat tuossa vaiheessa silmälasit, kun näkö ei enää riitä. :) Hih! 

Ei sillä, nyt kylpyhuoneeseen tulee kuulemma valkoinen katto spoteilla - niin ihanaa! Lisää valoa, niin ehkä poikaystäväkin näkee taas ajaa partaa. Täytyy olla varmaan useamminkin poissa kotoa... 

Kuva

3 kommenttia:

 1. Ihana!! :) Voi kunpa meilläkin olisi noin, meillä yleensä vaan on toisin päin, että minä keksin tehdä jotain extemporee. Miestä saa tällä hetkellä olla potkimassa takalistoon remontn suhteen kun ei motivaatiota oikein löydy... :( Mutta ehkäpä me saadaan jotain tehtyä!

  VastaaPoista
 2. voi hihii, tosi hauska :D
  ihanaa et saatte valkoisen katon!

  VastaaPoista
 3. Cato: Hih, niin oli joo! :) Voi kuule kyllä meilläkin saa välillä metsästää sitä motivaatiota oikein olantakaa, mutta nyt oli kiva yllätys kun tuli kotiin. :)

  S: Hih! :) Joo, odotan sitä kanssa innolla! Raikastuu ja ennen kaikkea kirkastuu vessan yleisilme. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)