keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kuin nukkekodissa...

Lupasin kirjoitella vielä Lontoon hotellistamme. Ja mielelläni siitä kirjoittelen, sillä se oli ihan täydellinen meidän tarpeisiin. Äiti teki siis ihan nappivalinnan! :) 


Hotelli sijaitsi lähellä Victoria stationia eli aika keskeisellä paikalla keskustassa. Victoria stationilta oli muistaakseni yksi metropysäkki Oxford Streetille. Välimatkat olivat kuitenkin sen verran pitkiä, että käytimme metroa varsin paljon - siitä kun oli jo kerran maksettu ja näin jaksoimme myös nähdä enemmän. 


Hotelli oli siis The Georgian House Hotel. Ihanan idyllinen ja pieni hotelli. Ensimmäistä kertaa kun kävelimme hotellille, kävelimme tyylikkäästi ohi, sillä sisäänkäynti näytti aivan kuin olisi mennyt jonkun kotiin. Kirjaimellisesti siis kodikas hotelli. Hotellin henkilökunta oli tosi ystävällistä ja puhui hyvää englantia. Vastaanotto oli auki 24/7. 


Meillä oli kahden hengen huone, joka oli kyllä tosi pieni, mutta eipä me siellä oikein vietettykään aikaa. Huone oli kuitenkin erittäin siisti ja varusteluina oli mm. parisänky ja sisustustakka. Kylpyhuone oli vasta remontoitu ja ihanan valoisa. Kelpaisi kotiinkin sellainen. Mä kun sisustushulluna kiinnitän kaikkiin tällaisiin asioihin aina huomiota. :)

Hotellin kodikas aula

Huoneen hintaan kuului myös joka aamu Continental Breakfast, joka tarjoiltiin niin ikään pienessä aamiaishuoneessa. Tosi ystävällistä palvelua ja hyvää ruokaa! Tarjoilija kävi erikseen kysymässä mitä halusimme syödä - saimme mm. paahdettua leipää ja munia juuri sellaisina kuin halusimme. Arjen pientä luksusta! :) 

 Erittäin kapea portaikko

Kaikinpuolin tosi kiva pieni hotelli keskeisellä paikalla - asemalle oli vajaan kilometrin kävelymatka. Vähän kuin olisi nukkekodissa asunut! :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen hotelli! Tuonkaltaisen kun löytäisimme HongKongista. Vähän hirvittää mihin sielä joudumme :D

  VastaaPoista
 2. Ansku: Se oli suloinen! Ihan kuin olisi tosiaan asunut jonkun kodissa. :) Itse tuskin olisin edes osannut löytää noin hyvää hotellia, joten kiitos äitille. Toivottavasti tekin löydätte hyvän hotellin, se on kuitenkin aika iso osa matkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Oliko hotelli kuinka meluisa? Enemmänkin siis katumöly, kuuluiko ikkunoista miten pahasti sisään liikenteen äänet?

  Lontoossa nimittäin on kuulemma aika vakio että ikkunat hotelleissa ovat vanhat, jopa alkuperäiset ja niistä vetää ja kuuluu liikenteen möly tosi hyvin sisälle. Eivät ole ilmeisesti kuulleet äänieristetyistä ikkunoista tai sellaisista, jotka olisi tiivistetty :)...

  Tavoitteena löytää hotelli Lontoosta, jossa olisi hiljaista, tai ainakin hiljaisempaa kuin suurimmassa osassa hotelleista :). Tuli kyllä kauhea matkakuume Lontooseen lukiessa noita sinun juttujasi, yhden kerran olen minäkin siellä käynyt ja tavoitteena käydä vielä monta monituista kertaa!

  -Kirsi

  VastaaPoista
 4. Kirsi: Joo tuosta unohdinkin kirjoitella! Hyvä kun kysyit! Ikkunat olivat ainakin ulkonäkönsä puolesta varmaan alkuperäiskunnossa, joten niistä veti aika hyvin. Onneksi huoneessa oli paksut verhot, jotka estivät kylmää aika hyvin. :)

  Ei meidän huoneeseen (oli kadulle päin) ainakaan kuulunut liikenteen ääneet kovinkaan pahasti, ei siis mitenkään häiritsevästi. Johtui ehkä siitä, että katu oli aika harvakseltaan liikennöity. Mutta jos olet tottunut tyyliin metsänrauhaan, niin sitten voi olla kyllä vaikeaa. Se on aina niin henkilökohtaista. Mutta ainahan voi toki toivoa erikseen hotellilla että saa hiljaisen huoneen. :)

  VastaaPoista
 5. kiitti Nanna näistä kaikista hyvistä vinkeistä tässä ja edellisessä postauksessa! mua on alkanu myös kiinnostaa Lontoo ku sinne pääsee niin halvalla, vois hyvin tehdä parin-kolmen päivän reissun vaikka kesällä :)

  VastaaPoista
 6. S: Eipä mitään, kivahan näitä on ollut jaella! Varsinkin kun sain itsekin teiltä lukijoilta niin hyviä vinkkejä ennen omaa matkaamme. :) Pari-kolme päivää riittää kyllä vallan hyvin, joten ei kun matkaa varailemaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)