torstai 20. tammikuuta 2011

Jakku silkkaa rakkautta!

Yksi parhaimmista ja ennen kaikkea tarpeellisimmista Lontoon ostoksista oli epäilemättä musta jakku. Ostin sen Next-liikkeestä, joka olikin aivan uusi tuttavuus. Tykästyin kyllä kauppaan kovin, sillä suurin osa vaatteista oli tyyliini sopivia. Täytyisi katsella, josko heidän vaatteitaan myytäisiin myös netin kautta. 


Jakulle tulee (toivottavasti) yhä enemmän käyttöä, sillä meillä on koulun kautta erilaisia yritysvierailuja, joihin minun olisi tarkoitus osallistua hieman aktiivisemmin. Ei sinne voi nyt oikein mennä t-paita päällä. :) Myös tulevaisuuden työhaastatteluissa voi jakusta olla hyötyä. Jos ei muuten, niin eipä tarvitse tuntea itseään ainakaan kovin alipukeutuneeksi.


Jakun kanssa olisi voinut ostaa myös samanlaiset suorat housut, mutta ainakin näin aluksi ajattelin pärjätä ihan tavallisten mustien housujen avulla. Housuja vaihtelemalla saa muutenkin mukavasti muokattua jakusta vähän rennomman. :)

Jakku on petite-mallistoa eli se jopa istuu päälläni kuten kuuluu ja pienet olkatoppauksetkin osuivat ihan kohdilleen, eivätkä roiku polvissa. Myöskään hihoille ei tarvitse onneksi tehdä mitään. Nappiostos siis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)