maanantai 10. tammikuuta 2011

Ison kaupungin tyttö!

Nyt on Lontoosta kotiuduttu. Vähän meinasi olla rankkaa, kun lento oli Suomessa vasta yöllä. Kaikista ennakkoluuloista ja muista huolimatta Lontoo oli ihana ja sinne on päästä joskus uudestaan! Oli kyllä niin kiva reissu kaikinpuolin, kaikki meni juuri niin kuin pitikin. :)


Menomatkalla oli ehkä pieni vastoinkäyminen, kun lentokoneen matkatavarahylly jymähti kiinni ja meidän tavarat jäi sitten sinne. Koneen kapteeni availi sitä sitten siinä lusikalla ja veitsellä, ihan ammattimaiset työkalut! Paluumatkalla oli taas siinä ja siinä, että kone pystyi edes laskeutumaan kotikentälle järkyttävän ilman takia. Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin!


Shoppailtua tuli kanssa ihan kiitettävästi. Oxford Street oli ihan mieletön ja alennusmyyntejä oli runsaasti, tosin itse en tainnut ostaa oikein mitään aleista. Ei jaksanut penkoa. Myös hotellimme oli ihan mahtava, kuin olisi nukketalossa asunut. Suosittelen ehdottomasti ja täytyykin kirjoitella siitä myöhemmin lisää, kuvien kera. :)

Mutta nyt töihin!

4 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin käydä Lontoossa joskus shoppailureissulla :)

  VastaaPoista
 2. Täällä Lontoo kuume kasvaa! Lähtöön ja toukokuuhun on vielä pitkä aika.. :/Lontoo postauksia odotellessa :)

  Hanna

  VastaaPoista
 3. S: Joo, nopeastihan tuo reissu meni. Toisaalta ihan kivaa olla kotona, mutta kyllä siellä reissussa on vaan aina niin ihanaa! :)

  Marge: Suosittelen enemmän kuin lämpimästi, nähtävää oli niin paljon! :)

  Hanna: Hih! Nopeasti se aika onneksi menee! Postauksia tulee heti huomisesta lähtien. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)