tiistai 21. joulukuuta 2010

Virtaviivaisia kaunottaria.

Olen useammankin sisustuslehden mainossivuilla törmännyt Svedbergsin kylpyhuonekalusteisiin. Ne ovat suhteellisen moderneja ja sopivan tyylikkäitä omaan silmääni. Tykkään pelkistetystä ulkoasusta. Tietysti upeilla mainoskuvilla voi tietysti olla myös osuutta asiaan.. ;)

Selailinkin heidän kotisivuillaan vähän tarkemmin ja tulin tilanneeksi esitteen, jossa on koko valikoima. Etenkin kaikki kauniit kylpyammeet vievät sydämeni! Varsinkin näin talvisin en kaipaa mitään muuta niin paljon kuin omaa ammetta. Sellainen on pakko saada seuraavaan kotiin! Mielellään vielä hierontaominaisuuksilla, pientä luksusta! 

  
Ihastuin ammeissa etenkin Oval 170-malliin. Kävin jo itse asiassa kuolaamassa sitä jo livenäkin Bauhausissa! :) Harmi vain, että poikaystävä ei ole kanssani ihan samoilla linjoilla tuon ammeen ihanuudesta. Hän haluaisi valetun ammeen (vai miksi niitä nyt edes kutsutaan?) Ei sillä, ei sekään ole mahdoton vaihtoehto. 


Kylpyhuonekalusteissa ihastuin sen sijaan Joy:hyn - virtaviivaiseen kaunottareen. Yksinkertaisesti ihana! 

2 kommenttia:

  1. Meillä oli entisessä kämpässä amme, mutta kävin siellä viiden vuoden aikana ehkä yhteensä neljä kertaa :D Se vesi jäähtyy niin nopeasti etten tykänny istuskella siellä. (Apua, kiva olla tällainen ilonpilaaja!) Poreamme sen sijaan olis kyllä kiva, että pystyis olemaan ihanasti lämpimässä :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Niin meilläkin oli porukoilla amme ja mä kylvin siellä vähintään pari kertaa viikossa. :D Mitä veden tuhlausta, mutta niin ihanaa! Sitten se lähti kun tuli tyhmä putkiremppa.. :/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)