lauantai 11. joulukuuta 2010

Kertokaas vinkkejä!

Olen hakenut tässä enemmän tai vähemmän aktiivisesti töitä. Tällä hetkellä minulla on työ, mutta työsuhde loppuu tämän kuun viimeinen päivä. Voi olla, että sitä jatketaan tai sitten ei. Tuolla firmassa on tapana jättää tuollaiset asiat viimeiseen päivään. Enkä ole edes yhtään varma haluanko enää jatkaa tuolla, vaikka sopimustani jatkettaisiin...Aikansa kutakin, tuota on nyt jatkunut jo vuodesta 2007...


Haluaisin työn ennen kaikkea lähempää kotia. Eräänä aamuna oli mukavaa pyörräillä tuolla lumikinosten keskellä aamuviideltä (!!) puolitoista kilometriä vain todetakseni, että juna on peruttu! Ihan uskomatonta. Ja seuraava juna menee 45min kuluttua. Kyllä täällä pääkaupunkiseudulla asuminen on sitten vaan kätevää! Tai sitten ei. Soitin sitten poikaystävälle ja ruinasin kyydin töihin..Ei tarvinnut edes vääntää hätääntynyttä ja itkuista ääntä, ihme kyllä..


No, nyt maanantaina menen sitten yhteen työpaikkahaastatteluun. Olisi aika kiva homma ja ennen kaikkea jopa kävelymatkan päässä kotoa! Ei enää veeärrää aamuviideltä! Inhottavaa vaan, kun on kovat paineet, niin sitten kuitenkin mokaan eikä ne palkkaa mua. :( Oon kyllä käynyt kymmenissä haastatteluissa, mutta silti jännittää. 

Olisko teillä vielä viime hetken vinkkejä?!  

Kuvat. 

7 kommenttia:

 1. Siistillä pukeutumisella, ystävällisellä olemuksella ja kysymyksiin varautumisella pääsee jo pitkälle :) Itse ainakin harjoittelen vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin mitä voi tulla vastaan niin ei ainakaan jää sanattomaksi jos tulee hiukan syvällisempiäkin kysymyksiä :)

  Pääasia kai on, että antaa kuvan, että on kiinnostunut oikeasti yrityksestä!

  VastaaPoista
 2. Olet vain oma itsesi ja et missään tilanteessa väheksy taitojasi olematta kuitenkaan kaikkitietävä. Olet kiinnostunut yrityksestä ja tehtävästä. Näin neuvoo samassa työpaikassa oleva.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1,

  Kiitos vinkeistäsi! :) Siistit vaatteet täytyy ainakin jostain löytää ja ajattelin kanssa miettiä mahdollisia kysymyksiä ja niihin vastauksia. Vois ehkä tutustua myös yrityksen nettisivuihin! :)

  Anonyymi2,

  Kiitos sinullekin vinkeistäsi! :) Täytyy nyt koko viikonloppu treenata!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä haastatteluun! Toivottavasti saat paikan :)

  Mä oon tässä ollut reilut 2 kk työttömänä ja koitan töitä hakea itsekin. Samaan syssyyn pitäisi vielä asuntoakin etsiä. Mulle ei tää työttömyys sovi kyllä yhtään, tarviin kans töitä ja äkkiä :D

  VastaaPoista
 5. Mi Nuh No,

  Kiitos! :) Jännittää kyllä aika hyvin jo nyt! Voi harmi, ettet ole löytänyt töitä. Voin vaan kuvitella kuinka kurjaa on olla ilman. Tsemppiä sinulle työn- ja asunnonhakuun! :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa että pääset työhaastatteluun! Minkälaista hommaa? :) Tsemppiä, oot vaan oma itsesi niin hyvin se menee <3

  VastaaPoista
 7. Hanna,

  Kiitos! Tulispa jo pian huominen, niin se olisi jo ohi. :D Samanlaista hommaa kuin mitä Laura tekee, mutta eri firma. Naurettiinkin, että voitais sitten hyvin jakaa kokemuksia. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)