keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vilukissaa muistettiin!

Joku selkeästi lukee blogiani! Kävimme Tapaninpäivänä isovanhempieni luona ja sielläkin odotti kuusen alla pari pakettia. Tontut olivat olleet hyvin hereillä ennen joulua ja bonganneet blogista, että himoitsen lampaantaljaa! Semmoinen sieltä paketista sitten tulikin ja voi sitä hymyn määrää. :) Onneksi en ostanut ennen joulua sitä itse, vaikka niin monta kertaa piti..


Talja pääsi paraatipaikalle olohuoneeseen, divaanin päälle. Yritin kyllä taas vähän houkutella poikaystävää rahi-ostoksille, mutta se taitaa venyä keväämmälle. Ihan hyvä se on nyt noinkin! On kyllä niin lovely laittaa jalat lampaan päälle. Koirakin lepuuttaa päätään siinä. Talja on kyllä niin mun aarre!


Joulupukki muisti minua myös Sara la Fountainin keittokirjalla. Passion for food. Kirja kyllä innostaa niin kokkailemaan! Ihanan monipuolinen! 


Varmaan paras keittokirja mitä hyllystä löytyy. Bongasin jo monta ihanaa herkkureseptiä valmistujaisia varten. Lovely! ;)

7 kommenttia:

 1. Marge: Joo niin sain! Se on niin yliveto ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Voih vähän ihanat lahjat! Molemmat kelpaisi myös minulle:)) Tuota keittokirjaa jo selailin kaupassa.. houkuttelis suuresti:)

  VastaaPoista
 3. ooi vähän ihana toi talja! :>

  VastaaPoista
 4. Milla: Kiitos! Se on nätti ja ennen kaikkea lämmin ja pehmeä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)