tiistai 14. joulukuuta 2010

Viimeiset vinkit.

Enää vajaa kaksi viikkoa jouluun! Itse olen saanut onneksi ostettua jo suurimman osan lahjoista, mutta ajattelin koota vielä viimeiset lahjavinkit, jos joku on vailla inspiraatiota! :) 


Wii fit kelpaisi itsellenikin! Se on monipuolinen ja ennen kaikkea hyödyllinen lahja: kunto kasvaa ja iltamiin olisi aina takuuvarmaa ohjelmaa! Kahvinkeitin olisi varmasti mieluinen lahja erikoiskahvien rakastajalle. Pehmeä ja lämmin lampaantalja on niin ikään oiva lahja monelle - sisustajalle, kummilapselle, lemmikille...Myös Alias on aina takuuvarma hittilahja, itse ainakin tykkään pelailla jouluna lautapelejä myöhään yöhön! Iittalan Taika-astiasto on kaunis ja sitä saa monessa värissä. Niin ja se on kotimainen!
Tyttöystävä, anoppi tai kuka tahansa naispuoleinen henkilö ilahtuisi varmasti kosmetiikasta ja pientä luksusta heidän arkeensa toisikin paketti, joka pitäisi sisällään Ardenin tuotteita. Niin ikään tyttöystävää voi aina ilahduttaa tuoksulahjalla: itse haaveilen tällä hetkellä kuvan Diorin tuoksusta! Ehkä sitten Lontoosta... ;) 


Poikaystävälle voisi ostaa vaikkapa Puman collegehousut kotihousuiksi. Tulisi ainakin meillä tarpeeseen! Niin ikään miespuoleisten jalkoja lämmittäisi varmasti kotitohvelit...


Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)