maanantai 20. joulukuuta 2010

Tyttöjen seurassa.

Uuden vuoden suunnitelmista selvittiin helpolla tänä vuonna! Ystäväni avomies karkaa Espanjan lämpöön, toinen ystäväni on muuten vain ilman seuraa ja oma poikaystäväni lähtee mökkeilemään, joka ei houkuta minua yhtään. Niinpä kolme tyttöä viettää uuden vuoden yhdessä, kuinka ihanaa! Linnoittaudutaan meille ja vietetään koko ilta lämpimästi sisällä - niitä raketteja näkee aivan riittävästi myös ikkunoiden takaa! Tänä vuonna ei ole siis tiedossa jäätyneitä varpaita, ei tungosta baarissa eikä kilometrien mittaisia taksijonoja...


Mutta yksi ongelma minulla on! Olen lupautunut kokkailemaan tytöilleni jotain herkkua - mutta mitä? Ei siis mitään kunnon dineriä, vaan jotain naposteltavaa, tapaksi jne. Pää lyö vain tyhjää. Olen yrittänyt selata keittokirjoja läpi, mutta ei niissäkään ole juuri sitä yhtä täydellistä reseptiä. Ehkä blogeista löytyisi? Saa ehdottaa vapaasti, vaikka omaa blogia! 

Juomapuoli on sentään paremmin hallussa. Omasta hyllystä löytyy kaksi pulloa mansikkaista kuohuvaa ja ideana olisi myös tehdä naisellisia drinkkejä..margaritoja tai cosmopolitaneja. Ehkä muutama snapsi välissä. ;) Onneksi lauantaina voi vaan nukkua! 


Odotan uutta vuotta kyllä niin innolla! Ihanaa nähdä tyttöjäni! We have always so much fun! <3 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta Uuden Vuoden aloitukselta! Itse tykkään suolaisesta piirakasta, reseptejä löytyy varmasti netistä pilvin pimein.. täyttää vain mielensä mukaan.
    Hyvää Joulua Nannalle! :)

    VastaaPoista
  2. Maria: Joo, sehän tässä vähän meinaakin olla ongelmana kun reseptejä on niin paljon..Hankalaa valita! :D Kiitos samoin sinulle! :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)