torstai 9. joulukuuta 2010

Pehmoiset kädet.

Kyllä tietää hyvin milloin on ollut töissä ja milloin koulussa! Käsistä sen huomaa..työpäivän jälkeen kädet ovat kuivat kuin korput, laastareita on yleensä liimailtu vähintään se pari kappaletta ja vaikka rasvaakin on laitettu, niin silti kädet ovat täynnä haavoja. Ei kivaa! Opiskelu onkin paljon hellävaraisempaa käsille, saa vain kirjoitella muistiinpanoja, käännellä sivuja tai naputella läppäriä. Tulisi varmaan panostettuakin enemmän käsien hoitamiseen, jos ei olisi tuota työtä..


Näin talviaikaan on kuitenkin pakko panostaa hieman, jaksoipa tai ei. Rasvaan käsiä tosiaan suhteellisen useasti, mutta edelleen se ehdoton käsirasvasuosikki uupuu! Nyt olen sentään saanut kiikutettua kylpyhuoneeseen Dermosilin Hand peeling -käsienkuorinta-aineen. Pienet rakeet poistavat ihanasti kovettumia ja jättävät kädet pehmeiksi. Tykkään myös raikkaan tuoksuisesta mentholista! 

Vielä kun kuorinnan jälkeen rasvaa kädet hyvin, niin pieni tehohoito on valmis. Silti jaksan kyllä edelleen haaveilla oikean kosmetologin tekemästä käsihoidosta..kerran olen ollut ja kädet olivat sen jälkeen kuin uudet! :) 

2 kommenttia:

 1. täällä yks jonka kädet on myös aika ajoin kuivat :/, en muista rasvailla tarpeeks usein.

  mäki oon tehny joulutorttuja aina sillä luumuhillolla, mut taidanpa seuraavan kerran laittaa väliin jotain muuta vaihtelun vuoks :)

  VastaaPoista
 2. S,

  En mäkään muista tarpeeksi usein ja se on kyllä huono juttu! Kädet täynnä kipeitä haavaumia..

  Ja kannattaa kokeilla välillä tosiaan jotain muutakin hilloa, tuo omppuhillo on täytteenä ihan huippu hyvää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)