sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Paketti.

Tänä vuonna halusin panostaa erityisesti paketteihin ja tehdä niistä kauniita. Teemaväreinä olivat samat kuin joulukorteissa eli musta ja valkoinen. Ehkä ripaus hopeaa. Yleensä olen paketoinut lahjat perinteisesti, mutta vaihtelu virkistää ja tänä vuonna mennään siis näillä!

Paketointitarvikkeet kävin hakemassa Tiimarista. Sieltä löytyi juuri sopivia mustia ja valkoisia lahjakasseja. Ja vielä kun sain poikaystävän avuksi, niin hyvähän siitä syntyi! Itse ainakin olen tyytyväinen!

Tässä vähän lopputulosta. Toivottavasti ei mennyt nyt joiltakin yllätys pilalle! 

 Mustia ja valkoisia jonossa.

Askartelin pakettikortteja myös itse.

Joihinkin kasseihin lisättiin myös ripaus punaista!

8 kommenttia:

 1. No ovat kyllä kauniita paketteja! Itsekin piti panostaa tänävuonna pakettien ulkonäköön, mutta se jäi puolitiehen. Oikein harmittaa. Ensivuonna hankin tarvikkeet ajoissa! :)

  Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania paketteja! Kyllä saajat saavat olla onnessaan !
  Mukavaa joulunalus viikkoa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Tulipa söpöjä lahjakasseja!:)

  VastaaPoista
 4. Ansku: Kiitos paljon! Olin ihan yllättynyt itsekin kuinka helposti sai noinkin nättejä paketteja! :) Onneksi sitä ehtii panostaa myös ensi vuonna! Kiitos samoin myös sinulle! :)

  Päivi: Hihi, kiitos! Saa nähdä pyörtyykö äiti kun saakin mustan lahjakassin. Perinteiden ystävä kun on. :) Kiitos samoin myös sinulle! :)

  MouMou: Kiitos! Ainakin vähän erilaisia tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja ja tyylikkaita paketteja! Voi etta kun itseani harmittaa etten voinut tana vuonna paketoida lahjoja ollenkaan. Taalta Kiinasta kun lahetin lahjat, niin postissa aina tarkistavat mita pakettiin menee. Joten tylsasti on kaikki vaan muovipusseissa!

  VastaaPoista
 6. ihana idea laittaa lahjapussien kylkiin tekstitarroja! =)) Tuo olisi hyvä idea kaltaiselleni mämmikouralle, joka ei osaa hienosti paketoida..

  VastaaPoista
 7. S: Kiitos! :)

  Sara: Kiitos sinullekin! :) Sinäpä asut sitten kaukana! Tylsä posti jos kaikki joutuu laittamaan muovipussiin...

  RagDoll: Kiitos! :) Oli kato pakko keksiä joku piristys muuten niin yksivärisiin kasseihin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)