keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Oljesta.

Koira tosiaan pisteli viime vuonna ovikranssimme parempiin suihin ja olin jo vähän sitä mieltä, että kyllä me pärjätään ilmankin. Ei ole tonttupoikaa voittanutta..mutta mutta..ei se ole niin helppoa! Huomasin nimittäin yksi päivä, että rapussamme on kaikilla muilla ovessa jouluinen koriste paitsi kolmella yksinäisellä sudella ja meillä. Siinä vaiheessa sosiaalinen paine kasvoi liian suureksi, hehe. 


Älkääkä kuvitelko, että sen koristeen ostaminen olisi ollut jotenkin helppoa! Poikaystävä ehti jo varmaan tuskastua enemmän kuin monta kertaa hylätessäni hänen ehdotuksiaan ja kinuamalla vielä yhteen kauppaan. En nimittäin halunnut vihreää tai liian "mummomaista" koristetta. 

Yksinkertaisuus onkin pop! Anttilasta löytyi vihdoin ihana oljesta tehty ja sydämenmuotoinen kranssi. Juuri se oikea! 


Niin kaunis! Kiva tulla kotiin, kun ovessa on jotain nättiä.. :) Tätäkään en tosin osannut ostaa ensimmäisellä ostoskerralla, vaan minun piti nukkua yön yli ja hakea se vasta sitten..naiset! :P

5 kommenttia:

 1. Kaunis on kranssi ja kiva tarina. Voin ihan kuvitella , ettei sitä voinut hetiostaa, ja naisella on muuttaa mielipidettään =)
  Mukavaa iltaa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. on kyllä yksinkertaisen kaunis :). meillä ei oo ovessa mitään :O. ei raaski varmaan laittaa vielä naulaa melko uuteen oveen :D

  kuulostaa ihanalta uuden vuoden suunnitelmanne! tyttöjen illat on <3. tulikin mieleen yks ihana, melko ruokaisa salaatti, mitä tein viime tyttöjen iltaamme. sopiskohan se teille? siihen tulee:

  hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita (uuniin ruokakerman kera), spiraalipastaa, hernemaissipaprikapussi tai pari, tuorekurkkua, suolakurkkua, kevytmajoneesia. on tosi hyvää ja sitä on kaikki ystäväni ylistäneet :). sit jotain maustepatonkeja seuraks ja valkkaria! jos kiinnostuit, voin antaa tarkemman ohjeen, jos haluat :)

  VastaaPoista
 3. Päivi: Hihi, kiitos! Mulla on välillä vähän semmoisia päätöksenteko vaikeuksia. Hyvää joulua sinulle! :)

  S: Kiitos ihana! No en mäkään kyllä raaskiisi laittaa uuteen oveen mitään. :D Meillä oli jo naula valmiina, niin piti siihen jotain laittaa! :) Toi sun salaatti kyllä kuulostaa hyvältä! Täytyypä laittaa korvan taakse! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 4. Itse jouduin tyytymään "mmummu-kranssiin" kun ei vaan löytynyt hienoa mutta halusin ehdottomasti että ovessa on koriste. Ensijouluna panostan SIIHENKIN kaiken muun ohella joka nyt jäänyt puolitiehen. Taitaa siis jouluvalmistelut alkaa jo syyskussa! :D

  VastaaPoista
 5. Ansku: Mä en vaan osannut kehittää sellaiselle vihreällä perinteiselle koristeelle muuta sanaa kuin "mummu" :D Tosin on niitäkin kyllä hienoja ja mitä isompi ovi niin sitä paremmalta mun mielestä näyttää. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)