tiistai 7. joulukuuta 2010

Nämä pukisin.

Niin sanottu business-tyyli on aina viehättänyt minua. Sekin voi olla nimittäin tyylikästä eikä tarkoita automaattisesti tylsää tavallista jakkupukua, mustia korkokenkiä ja tiukkaa nutturaa. Viihtyisin itse siisteissä vaatteissa paljon paremmin, sillä nykyään minulla on yhä useammin tunne siitä, että olen alipukeutunut. Siistin asun kun ei tarvitse olla jäykän virallinen, mutta silloin ei ainakaan tarvitsisi huolehtia siitä alipukeutumisen vaarasta. 
Ei vaan oikein innosta pukeutumaan, kun töissäkin on erikseen työvaatteet eikä sinne alle nyt sovi oikein mikään puolihame. Voisi olla aika hupaisen näköistä..itse asiassa se näyttää siltä kun alla ei olisi mitään.. ;) 

Toivottavasti tulevaisuudessa pääsisin siistiin sisätyöhön ja voisin alkaa toteuttaa tätä haavettani. Voisin vihdoin löytää sen oman tyylini. Se koostuisi ehdottomasti hameista, suorista housuista, ehkä siisteistä farkuista, jakuista, kauniista topeista, neuleista, kauluspaidoista, huiveista..kyllä niitä riittäisi! 
Mitenköhän pääsisin hyvään alkuun, niin että voisin yhdistää haaveeni niin työhön, kouluun kuin pyöräilemiseen...? Ajatuksena ei ollut siis pyöräillä hame päällä ja autosta on turha haaveilla..huoh...

Kuvat Asos.

4 kommenttia:

 1. Komppaan ihan täysin tätä postausta, tykkään itsekin kamalasti kynähameista, jakuista, siististä kokonaisuudesta jne! Löysin viime shoppailureissulla ihan täydellisen jakun, ja varmaan päätyy omaan vaatekaappiin ihan lähipäivinä! Ennestään mulla on ihan perusjakku, joka onkin ollut kovassa käytössä! On tosi kiva yhdistää joku hillitty printtipaita tai ihan vaan Ginan pitkä toppi alle, ai ai voisin olla lopun elämäni kynähameessa ja jakussa. :D (Heh, ehkä tosiaan se unelmoimani asianajaja on mulle oikee ammatti. :D)

  Minälaisessa työssä olet? En nyt oo kerennyt lukea paljoa muita postauksiasi, niin en tiedä tuleeko siellä esille. :D

  VastaaPoista
 2. Hanna-Reetta,

  Kiitos kommentistasi! :) Täytyy heti udella, että mistäs löysit täydellisen jakun? Itselläni on yksi, mutta se on vähän tylsää kun ei ole mitään, jos se ainoakin on pesussa.

  Toi yhdistelmä jakku+joku peruspaita on kyllä niin ihana! :)

  Oon hanttihommissa tehdastyössä eli siellä on turha haaveilla mistään siististä työasusta. Tosin eihän sitä koskaan tiedä, vaikka saisi jotain muuta työtä! :)

  VastaaPoista
 3. Nii-in, koskaan ei tiedä!

  Löysin sen jakun Vero Modasta. Se on vähän lyhyemmän mallinen kuin jo minulla oleva HM:ltä ostamani perus, ja tässä tuoreemmassa, jonka kovasti haluaisin käydä kotiuttamassa pian, on 3/4-osahihat. Tosi kiva.

  Huomasin myös vanhempia postauksiasi SNÖ of Swedenin koruista. Käyhän lukemassa uusin postaukseni, ostin nimittäin oman esikois-SNÖni eilen! =)

  VastaaPoista
 4. Hanna-Reetta,

  Vero Moda on aina ollut yksi suosikki kaupoistani, täytyykin sitten käydä katsomassa josko sieltä löytyisi jakku! Tai sitten sieltä Englannista tammikuussa! :)

  Oih, Snön korut ovat kivoja, täytyypä käydä lukemassa sun postaus! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)