torstai 30. joulukuuta 2010

Näitä me paketoitiin...

Ei mennyt taaskaan ihan putkeen tämän(kään) postauksen teko. Minun piti nimittäin lahjojen paketoinnin lomassa napsia kuvia mitä mihinkäkin pakettiin piiloutui, mutta muistini on näemmä lohduttoman lyhyt. Paketoinnin jälkeen ei enää ihan huvittanut aukoa valmiita kääröjä...

Halusin kuitenkin vinkvink-tyylisesti kertoa teillekin kuinka muistimme läheisiämme tänä jouluna. Jos joku saisi näistä vaikka vinkkiä tuleviksi jouluiksi ja muutenkin! Itse ainakin löydän usein muiden blogeista hyviä vinkkejä. :)


Äidille ostimme kimppalahjana mm. uuden puhelimen (hänen ensimmäinen ikinoma ja uusi puhelin!). Isä sai tänä jouluna uuden lumiharjan autoon, kengät, suklaata ja kassillisen vaatteita. Ystävää muistin tänä vuonna Stockmann Casan kankaisilla lautasliinoilla sekä lautasliinapidikkeillä. Poikaystävä sai puolestaan bokserit, kollarit, takin ja Fred Perryn t-paidan. Poikaystävän sisko poikaystävineen sai Shepherdin aamutossut. Isovanhemmat saivat puolestaan itsekootun herkkukorin, joka sisälsi mm. hilloa, aurinkokuivattujatomaatteja, teetä ja neljä erilaista juustoa. Oli kuulemma mieluinen lahja! Tädin lahjan ajattelin ostaa tänä vuonna kaukomailta ja postittaa sen vuoksi hieman myöhässä..ehkä se sallitaan? :)   

Kuva lainattu

4 kommenttia:

 1. hyviä lahjoja!! :)
  me ollaan kans kahtena jouluna jo saatu herkkukori yhdeks yhteiseks lahjaks. siellä on kaikenlaista ruokatavaraa.. mm. tortillavärkit (ei tietty kasviksia) ja sit herkkuja eikä kisujakaan oo ikinä unohdettu <3

  VastaaPoista
 2. S: Kiitos! :) Joo, toi herkkukori on kyllä ihan mainio lahja, täytyy muistaa se myös muina juhlina ja seuraavina jouluina. Hyvä lahja sellaisille, joilla on jo kaikkea. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ja taatusti mieluisia lahjoja sinäkin pistit pakettiin! :)

  VastaaPoista
 4. Noora: Kiitos! :) Kyllä ainakin kaikki lahjotut väittivät pitävänsä antamistani lahjoista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)