perjantai 31. joulukuuta 2010

Mun vuosi.

Kokosin kuvien avulla viime vuonnakin kaikki tapahtumat samaan postaukseen, joten tänä vuonna mennään myös hyväksi havaitulla linjalla. Tässä Nannan vuosi 2010.

Alkuvuodesta ei ole paljon muistikuvia. Opiskelin ahkerasti ja joitakin juhlia oli. Pari tyttöjen iltaa! Maaliskuussa aloitin toisen työni, joten kaksi työtä ja opiskelut veivät kaiken aikani...

Toukokuu oli haikea. Rakas 20-vuotias lemmikkini nukkui pois. Oli orpoa olla yksin.


Kesäkuussa tein järjettömästi ylitöitä ja kävin ensimmäisen kerran vuoteen kampaajalla. Oli myös tyttöjen risteily Tukholmaan, josta puhutaan yhä. Juhannusta juhlittiin Himoksen festareilla - elämäni ensimmäiset ja viimeiset festarit. Ei ollut ihan mun juttu, mutta kaikkea pitää kokeilla! 

Heinäkuussa maalailtiin ovia ja remontointiin muutenkin kotia. Poikaystävä oli lomalla ja minä valitettavasti töissä. Heinäkuusta en muista kuin sen ihanan kuumuuden!


Elokuussa loppuivat kesätyöt ja lähdimme kaveriporukalla Kreetalle. Reissu oli loistava! Rentouduttiin ja juhlittiin poikaystävän synttäreitä!

Olin ihanan ruskea ja tykkäsin kovasti tuosta valkoisesta asusta! :)

Syksy menikin sitten taas ihan sumussa. Paitsi syyskuussa kävimme kyläilemässä Hailuodossa. Muuten olin töissä tai luin tenttiin. Haaveilin omasta autosta. 

Vuosi oli kokonaisuudessaan rankka, liian rankka. Tulevalta vuodelta toivoisinkin enemmän vapaa-aikaa ja mielekästä tekemistä koulun ja työn vastapainoksi. Haluaisin päästä heppailemaan! Toivon, että saisin kesäksi oman alan töitä. Että oltaisiin onnellisia poikaystävän kanssa ja kaikki olisivat terveitä. Valmistuisin kandiksi. Ja että varattaisiin se matka ensi jouluksi!


Onnellista uutta vuotta kaikille! <3

Viimeinen kuva lainattu.

6 kommenttia:

 1. Kova vuosi on sinulla ollut!
  Toivottavasti ensi vuosi tuo tullessaan rennompaa aikaa!
  Mukavaa uudenvuodenaatto iltaa ja Parempaa uutta vuotta!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi: Joo olihan tämä tosiaan aika rankka vuosi, tosin eipä voi syyttää kuin itseään. Toivottavasti ensi vuosi olisi sitten vähän erilaisempi. :) Hyvää uutta vuotta sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. rennompaa uutta vuotta Nannalle :)

  surullista menettää lemmikki, tiedän tunteen :((

  VastaaPoista
 4. S: Kiitos ihana! Vuoden ensimmäinen päivä on ainakin ollut erittäin rento. :) Luopuminen on aina pelkkää tuskaa. :/

  VastaaPoista
 5. Onnellista uutta vuotta sinulle! :)

  Ihania nuo kesäkuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Reetta: Kiitos sitä samaa myös sinulle! :) Kesäkuvia on aina niin mukava katsella. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)