perjantai 3. joulukuuta 2010

Mauri.

Omalta osaltani pieleen mennyt Ikea-reissu oli sentään koiralle mieluinen! Vaikka olen vannonut monesti, ettei koiruus saa enää yhtään lelua, sillä en jaksa olla koko ajan keräilemässä niitä ympäri asuntoa, niin silti tämmöinen uutuus tuli mukaan:


Joo, pehmorotta! Ja voi, että se on Viton mieleen! Juuri sopiva suuhun ja sitä on kiva ravistella. Ehkä välillä vähän purra ja sitten taas paijata. Paikka siinä! 

Poikaystävä nimesi rotan Mauriksi. Täytyy pehmoleluillakin olla hei nimet! :) Paras juttu on se, että eilen illalla hoettiin koko ajan Vitolle Mauria..ja todettiin, että kyllä se vanha koirakin oppii uusi juttuja! Se nimittäin sisäisti, että rotan nimi on tosiaan Mauri. 


Vito tuokin nyt hienosti Maurin meille, kun kysytään että missä se on. :) Eilen illalla se otti jopa sen sänkyyn mukaan. Viton vauva. <3

2 kommenttia:

  1. Voi eiiii, liian söpöä! <3 Vito on niin ihanan keskittyneen näköinen tossa toisessa kuvassa. Ja niillä on samanväriset turkitkin! :D

    VastaaPoista
  2. Hanna,

    Hihi, onhan se joo aika söpö! <3 Ja kyllä äiti keskittyneesti hoitaa joo vauvaansa. :) Meinasin ensin ostaa mustan rotan, mutta onhan toi samanvärinen nyt parempi!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)