torstai 2. joulukuuta 2010

Loppunut haave.

Kirjoittelin jokin aika siitä, kuinka haluaisin kotiimme lampaantaljan. No, haluaisin sitä vieläkin! Olin jo hyvää vauhtia kääntymässä Askon versioon, kunnes sitten työkaverini mainitsi, että Ikeassa on tämän kuukauden ajan tarjous: lampaantalja 10€ (norm. 39€). Tarjous tuli siis eilen voimaan. Olin keskiviikkoaamun koulussa ja päivän töissä, emmekä ehtineet poikaystävän kanssa Ikeaan kuin vasta puoliviiden aikaan illalla. Olin varma, että 5000:n kappaleen erästä olisi vielä hyvin jäljellä, mutta toisin kävi! Pyh - kaikki olivat menneet! Ihan uskomatonta! Työkaverini kävi eilen myös Espoon Ikeassa ja sieltäkin olivat kaikki loppuneet. Kaiken lisäksi myyjät olivat todenneet, ettei lisää ole tulossa. :( Kyllä on pientä vilunkipeliä, sanon minä! Miksi mainostaa, että tarjous on koko kuukauden voimassa, jos on odotettavissa että tuotteet myydään muutamassa tunnissa loppuun..voi Ikea.. :(

Kävimme samalla reissulla sitten muissakin Ikean vieressä olevissa muissakin liikkeissä. Siellä Askossakin. Ihailtiin sitä ihanaa ja ennen kaikkea laadukkaalta tuntuvaa taljaa! Ihana ja ihanan kallis! Samalla bongattiin ihana kombo - lampaantalja rahin päällä! Vitsit, että mä ihastuin!

Olen ennenkin puhunut kuinka haluaisin sohvapöytämme tilalle rahin, jossa voisi lepuutella jalkojaan rennosti. Ja vielä kun sen rahin päälle lisäisi taljan lämmikkeeksi, niin olisi ihan perfect! Ei auta kuin haaveilla..ehdin tekemään jo joululahjalistankin, hätäinen kun olen..

Kuvat lainattu

8 kommenttia:

 1. No onpa harmi kun et sitä saanut.
  Minä ostin viime vuonna Askosta kaksi ja tänä vuonna myös kaksi. Viimevuotiset on mökillä ja tänä vuonna ostettu yksi mieheni sängyn vierusmattona ja yksi menee vauvalle.
  Nämä maksoivat 35 euroa kappale,oli joku tarjous silloin. Ovat tosi laadukkaita eivätkä mökillä olleetkaan ole menneet miksikään , vaikka käyttöä on ollut.
  Toivottavasti löydät omasi =)
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Joo kyllä harmittaa! Tekiksi mieli laittaa Ikea boikottiin, mutta ei köyhä opiskelija voi jos haluaa kotiaan sisustaa. Itsekin katselin tosiaan Askon versiota, se vaikutti tosi hyvältä ja laadukkaalta! :) Siitä ei irronnut karvoja niin kuin Ikean versiosta...

  VastaaPoista
 3. Voi itku, kyllä varmaan harmittaa! Ja miten on mahdollista, että viiden tuhannen erästä ei ollut enää mitään jäljellä? :/ Tuollainen rahi + talja yhdistelmä kuulostaa ihanalta. Nään oikein sielunmi silmin sen yhdistelmäs jossain takkatulen äärellä. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi ei,itekin huomasin ton tarjouksen mutta ilmeisesti turha käydä ees kattomassa..:/ Tänään oli muuten sotkan mainoksessa lampaantalja tarjouksessa 29,90..:)

  VastaaPoista
 5. voi kurjuus :(
  on kyl tyhmää et koko kuukauden tarjous voimassa ja heti loppuu tuote kesken!!
  mä löysin oman lampaankarvataljani ihan normimarketista, ihanan valkoinen ja tarjouksessa kympillä! harmitti heti ku en ostanu vielä toista, neki loppu heti..

  VastaaPoista
 6. Marge,

  No sitä vähän mäkin, että miten se on voinut mennä ihan muutamassa tunnissa? Vantaan Ikea kun taitaa vielä aueta klo 10 ja me oltiin siellä tosiaan 16.30. Ihmiset on taas rohmunneet. :( Joo, rahi+talja yhdistelmä olisi kyllä niin jees! <3

  Elsku,

  Joo, tuskin kannattaa käydä katsomassa. :( Tosin Vantaalta en kysynyt että tilaako ne niitä lisää, mutta tuskin. Kiitos vinkistä, mä kävinkin jo katsomassa tuota Sotkan taljaa! Hankin sen jos saan rahin kanssa.. ;)

  S,

  Niinpä :( Vähän meni kyllä maku koko Ikeasta. Olis vaan pitänyt lintsata koulusta ja mennä sinne heti aamulla! Täytyy nyt metsästää sitä taljaa sitten ahkerasti jostain muualta. :D

  VastaaPoista
 7. Me ostettiin juuri muhkea iso talja Citymarketista, oli plussatarjouksena. Saattaisi olla edelleen jos hyvin käy. :)

  VastaaPoista
 8. visuaalisesti vaativa kottarainen,

  Oi kiitos ihana vinkistä! Täytyypä kipaista Cittariin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)