lauantai 18. joulukuuta 2010

Lauantai on vapaapäivä!

Kerrankin voin sanoa, että näin on! Ensimmäinen vapaapäivä puoleentoista kuukauteen, aika mahtavaa! Ihan sama, vaikka kotona joutuisi raatamaan jouluvalmisteluiden kanssa, kunhan ei tarvitse mennä töihin. Olisi tänä viikonloppuna ollut taas ylitöitäkin, mutta nyt menivät vapaat edelle.. :) 

Lähdettiinkin heti aamusta poikaystävän kanssa Jumboon viimeisille joululahjaostoksille. Aika paljon oli porukkaa, voin kertoa! Mahduttiin kuitenkin sekaan hyvin ja nyt on kaikki lahjat ostettu, paria lukuunottamatta. Ärsyttää, kun pitäisi ostaa juustoja joululahjaksi, mutta niissä oli viimeinen käyttöpäivä ensi viikon lopulla, niin eipä niitä kannata vielä ostaa. Uusi yritys ensi viikolla sitten! 

Ja kerrankin sain napattua poikaystävästä kuvankin! Se oli niin komeana, että ei meinannut tunnistaa! ;) Ostin sille tuon villakangastakin etukäteen joululahjaksi..sitä kun tarvitaan ensi viikolla surullisissa merkeissä. :( Mutta aina jotain hyvääkin, se näyttää tosi hyvältä! Tykkään! 


Itselläni oli uusi ruutupaita päällä. Olen kuulemma cowboy. Meillä näitä kohteliaisuuksia jaellaan aina avokätisesti. Kiva pukeutua välillä vähän eri lailla ja ei tuo ainakaan omaan silmääni nyt niin paha ole. :) 


 Aika erikoisia tämmöiset vapaat kyllä! Voisi melkein tottua! 

4 kommenttia:

 1. mulla on yleensä joka 3. vkloppu vapaa, et mäki kyllä arvostan viikonloppuvapaita ku eivät itsestäänselvyyksiä ole!
  mut viimiset jouluostokset teen ilomielin vaikka ens ma, ihmisiä vähemmän liikkeellä ku esim. tänään ku hain kamerani, huoh..

  tosi tyylikäs takki poikaystävälläsi ja kaulahuivi piste iin päälle! mistä tuon sävyinen huivi, aivan ihana <3. voisin ostaa miehelle :)

  VastaaPoista
 2. S,

  No eipä sullakaan ole sitten turhan usein vapaata. :( Mulla tää on tosiaan ensimmäinen vapaapäivä pitkään aikaan, viikonlopusta nyt puhumattakaan. :D

  Kiitos, tuo takki istuu kyllä poikaystävälle tosi hyvin! Ja löyty vielä alesta, niin mikäs sen mukavampaa! Tuo huivi on ostettu H&M:stä ja tällä viikolla, niin luulisi että niitä löytyy vielä. :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti kauluspaidasta!!:)

  VastaaPoista
 4. Mongusti,

  Kiitos paljon! Mäkin tykkään siitä, vaikka se onkin aika eri tyylinen mitä yleensä pidän! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)