sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Karvas pettymys.

Kesällä tuli hehkutettua pariinkin otteeseen kuinka halusin ostaa laivalta Diorin ripsivärin - ensimmäinen Diorin ostokseni koskaan! Tallinnan risteilyltä ostinkin sitten tarjouksessa olleen ripsivärin, mutta vasta nyt sain otettua sen käyttöön. Myös ystäväni osti samaisen Diorshow Iconicin ja hän saikin otettua sen käyttöönsä minua "hieman" aiemmin. Ei kuulemmat ollut kovinkaan loistava, mutta siitä huolimatta en laskenut korkealla olevia odotuksiani. 

 Edessä pettymys, takana lemppari!

Mutta voi kurjuus! Otin ripsivärin käyttöön viime viikolla ensi kertaa ja siitä lähtien on saanut kulkea ulkona paakkuripsisenä. Ei kivaa! En tykkää yhtään harjastakaan, sillä olen tottunut todella tuuheisiin ja muhkeisiin harjoihin.

 Diorin surkea harja..

Katsoin kyllä ennen ostamista minkälainen harja on, mutta ajattelin että menköön, ei sillä voi olla niin paljon merkitystä. Eipä..Ja toinen pitkä miinus on tosiaan tuo ripsien paakkuuntuminen. Mulla on aamuisin aikaa meikkaamiseen korkeintaan se kymmenen minuuttia eikä silloin ole aikaa tuhlattavaksi paakkuuntumiselle ja muille tylsyyksille. Onneksi on ripsiharja erikseen, mutta kyllä senkin käyttö vie aikaa ihan liikaa...

 Tykkään!


Ihan tylsää, odotin tältä ripsiväriltä niin paljon! Parempi vaan ostaa seuraavaksi se tuttu ja turvallinen Maybellinen ripsiväri ja todeta ettei se merkki tosiaan aina takaa sitä laatua, pyhpah!

7 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla Lancomen Hypnosea, jos olet tykännyt tuosta Maybellinesta. Samantyyppinen harja, mutta itsellä ainakin erottelee ja pidentää paremmin kuin tuo Maybelline. (pari ensimmäistä käyttökertaa eivät kerro vielä lopputulosta, ripsarin pitää antaa hippusen kuivua käytössä, niin siitä tulee paras lopputulos :)

  VastaaPoista
 2. Gemma,

  Kiitos vinkistä, täytyypä muistaa tuo kun seuraavan kerran ostan ripsarin! :) Tuo harja on tuossa Maybellinessä juurikin se paras juttu!

  VastaaPoista
 3. Tuo Maybelline on munki luottoripsari, ihan loistava!

  VastaaPoista
 4. Plaz^

  Jee, joku muukin on ihastunut siihen! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Apua, näin tän postauksen ja oon totaalisen eri mieltä tuosta Diorista. :D Itse ra-kas-tan sitä ripsiväriä, tekee niin viuhka-unelmat kun voi olla!!! <3 Siinä on juuri sopiva pieni harja (ku oon aika loistava sotkemaan isoilla harjoilla), ja oli tosi riittoisa ja minulla ainakaan ei paakkuuntunut. :)

  Nyt on pukin konttiin toiveena uusi tuollainen, tuo on mun mielestä niin paras. Diorin meikit (varsinkin silmämeikit) ovat muutenkin ihan kestosuosikkejani.

  Mut kaikki tykkää erilaisista. Aika jännä että tässä tuollainen "perus"ripsari on päihittäny tuollaisen kalliimman sinun mielestä. Mut niin se voi aina välillä olla! :D

  VastaaPoista
 7. Hanna-Reetta,

  Joo, niinpä kaikki tykkää erilaisista jutuista eikä siinä mitään! Eri mieltä saa aina olla! :D Halusin vaan tuoda esiin sitä, että myös kalliimmat tuotteet voivat tuottaa pettymyksen vaikka kuinka olisi tunnettua merkkiä.

  Ja kai se riippuu myös siitä mihin on tottunut, itse olen tottunut isoon ja muhkeaan harjaan, joten tuollainen pieni oli shokki. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)