perjantai 10. joulukuuta 2010

Hakusessa.

Uudeksi vuodeksi on tiedossa kaikkea kivaa! Odotankin sitä melkein enemmän kuin joulua tänä vuonna. Näin yksi päivä kävellessäni Lindexin ohi näyteikkunassa aivan täydellisen mekon/topin ja tiesin, että se olisi aivan omiaan uudeksi vuodeksi! Joskus saa näitä päähänpinttymiä. 

En tyhmänä käynyt kuitenkaan heti katsastamassa sitä lähempää ja sitten pari päivää myöhemmin kun kävin, niin eihän sitä enää näkynyt missään! Ei näkynyt edes kaupungilla. Miksi mallistojen pitää vaihtua niin tiuhaan..
Etsin sitten netistä vähän samanlaista. Itse asiassa löysinkin paremman - Vero Modan mallistosta! Ihania kimaltavia paljetteja yläosassa, tykkään! Ehkä hieman lyhyt, mutta kyllä se menisi uutena vuotena sukkahousujen kanssa, varsinkin kun tarkoituksena on viettää koko ilta sisällä. Tarkoitukset voi tietenkin aina muuttua, hih...

Täytyy siis suunnistaa Vero Modaan viimeistään viikonloppuna! Toivottavasti näitä olisi vielä jäljellä! Saa tietysti vinkata, jos joku on nähnyt samanlaista jossain muuallakin..? 

Kuva lainattu.

4 kommenttia:

 1. Tää ei varmaan lohduta, mutta mun vaatekaapista löytyy mustana ja pinkkinä..:D Kumpikin tosin on nyt aivan liian isoja mulle, kun oon päässyt laihtumaan. Oon ostanut omani joskus viime talvena Tukholmasta.

  Toivottavasti löydät myös itselles jostain!:p

  VastaaPoista
 2. Mi Nuh No,

  No joo, kieltämättä ei kyllä lohduttanut! Tuo olisi niin nätti! :) Harmi kun ei tähän hätään nyt pääse Tukholmaan..

  VastaaPoista
 3. Ostin noin vuosi sitten Gina Tricot:sta juuri tuon näköisen topin, mutta ei sielläkään taida samat tuotteet kovin kauaa säilyä, paitsi ne perustopit ja legginssit.

  VastaaPoista
 4. Cato,

  Joo, tuntuu että nykyään vaatekauppojen mallistot vaihtuvat melkein viikoittain. :) Tai sitten se johtuu siitä, että ehdin käymään niissä nykyään niin harvoin..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)