maanantai 6. joulukuuta 2010

Ei mitään normipäiviä.

Pitkässä parisuhteessa (tämä on minulle pitkä!) eläminen saattaa joskus vaatia paljon. Etenkin mieheltä, jolla on vaativa nainen. Osaan olla joskus vähän liiankin vaativa, myönnetään. Silloin kun kiukuttaa, niin kiukuttaa sitten ihan tosissaan. Yleensä poikaystävä ei vaivaudu lepyttelemään mua mitenkään, koska en tunnetusti jaksa olla pitkävihainen. Usein unohdan miksi pitikään mököttää. :D 


Nyt se oli kuitenkin panostanut! Vetänyt niin sanotusti juuri siitä oikeasta narusta. Kukkanarusta! Mä rakastan leikkokukkia ja oot säkin tatti ihan kiva! <3 Vielä töistä kotiin tullessa jaksoi mökötyttää, mutta kun näin kukkapaketin työpöydälläni, lensi mökötykset nurkkaan samantien! Kukat ovat vain heikko kohtani ja ne tuovat niin kivaa tunnelmaa kotiin! 

Toisen ihanan yllätyksen sain lauantaina, kun poikaystävä oli tulossa Tampereelta kotiin ja olin yksin kotona. Kinusin vähän sivulauseessa kiinalaista ruokaa, sitä kun ei ollut tullut syötyä niin pitkään aikaan! Naudanlihaa sipulissa on ehdoton favorite! Ja mitä sillä olikaan mukana, kun se tuli kotiin, ah ihanaa! 


Jos ei kukat, niin sitten ruoka. Tie tämän naisen sydämeen käy joko kukka- tai ruokakaupan kautta. En tarvitse timantteja. Oonko vähän liian helppo?  

5 kommenttia:

 1. Voi että miten ihania yllätyksiä! Meidän asuntoon tuodaan kukkia kerran vuodessa ja silloinkin on kyseessä joulukukka jonka ostan itse :D

  VastaaPoista
 2. Mä en ole vielä kertaakaan saanut omalta mieheltä kukkia :D Muuten se kyllä osaa hemmotella. Eräänkin kerran kun jouduin huonolla tuulella lähtemään töihin, oli hän kirjaimellisest siivonnut sillä aikaa koko asunnon lattiast kattoon ja tehnyt ihanat illalliset meil :)

  VastaaPoista
 3. Hanna,

  Eikös ollutkin! :) Eipä noita kukkia meilläkään kovin usein näy. Voisin ostaa niitä toki itsekin, mutta kun ne maksaa Suomessa aina ihan liikaa.. :(

  Mi Nuh No,

  No mutta tuohan oli aivan mieletön yllätys! :) Kelpaisi täälläkin! Ruoka yllätyksenä on aina niin ihana juttu!

  VastaaPoista
 4. oi ku ihanaa et hän hemmotteli sua <3. muhun uppoo ruoka, herkut ja ne korut :P. kukatkin menettelee, mut oon niin nirso niiden suhteen :).
  jokainen ansaitsee pientä hemmottelua.. meinasin kirjottaa et sillon tällöin, mut kirjotainkin et USEIN ;)

  tosi kiva lahja toi Lontoon matka, kelpais mullekin!! innolla odottelen kuvia jo nyt :D

  VastaaPoista
 5. S,

  Mun täytyy vaan joskus hemmoitella häntäkin! <3 Ei miehiä parane unohtaa! :P Ja joo, ei toista voi kyllä liian usein hemmotella!

  Ja kuvia reissusta tulee ehdottomasti, harmi vain että en ole itse kovinkaan loistava kuvaaja. Saa nähdä minkä tasoisia kuvia tulee, hih! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)