lauantai 4. joulukuuta 2010

Big E!

Enpäs ole paljastanutkaan teille, että sain jo tuossa marraskuun puolella ensimmäisen joululahjani. Ja voi vitsit, kuinka mieluinen se olikaan! Kuten olen toitottanut, en toivo tänä jouluna niinkään materiaa, vaan ennen kaikkea jotain kivaa ja hyödyllistä. Saamani lahja ei ole ehkä niinkään hyödyllinen, mutta sitäkin enemmän ihan yliveto!

Sain nimittäin lahjaksi matkan Lontooseen! Jep! Matkaan lähden tällä kertaa äitini kanssa ja ajankohta on heti tammikuun alussa. Alun perin meidän piti lähteä matkalle jo tänä syksynä, mutta ei matkalle ole kiva lähteä väsyneenä, kiireisenä tai stressaantuneena. Niinpä tammikuu on erityisen hyvä. 


En ole koskaan käynyt Lontoossa, koko Englannista puhumattakaan. Mitä kaikkea kivaa siellä voi tehdä ja mihin kannattaa mennä? Ainakin yritän löytää kaikki kivat vaatekaupat ja äityli saa juosta niissä mun kanssa! Deal! Ihan luksusta on myös se, että hotellimme sijaitsee aika hyvällä paikalla keskustassa. Siitä huolimatta viikonlopun aikana käveltyjä kilometrejä kertyy varmasti hyvä määrä! 

Ihanaa lähteä! Ihanaa kun on tiedossa jotain kivaa! Ja ihanaa lähteä äitin kanssa, siitä on nimittäin pitkä aika kun olemme viimeksi matkustaneet yhdessä. :) 

Kuva Google.

6 kommenttia:

 1. Jee, ihanaa että pääset sinne! :) Näkemisen arvoisia paikkoja on ainakin Big Ben, Tower Bridge, Piccadilly circus, Hyde park, British Museum... Ja tietty shoppailu Harrodsilla ja Oxford streetillä! Ei varmasti tule ainakaan tekemisen puutetta ;)

  VastaaPoista
 2. Ooh, *KADE* mä haluan kans! Omaan Lontoon matkaan on vielä 6kk!
  Tuun sit lukemaan sun matkapostaukset ja parhaat vinkit! :)

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Hanna,

  Joo, kivaa päästä uuteen maahan! :) Kiitos noista vinkeistä, ainakin iso Ben ja shoppailu Oxford Streetillä houkuttaa! :)

  Mongusti,

  Kiitos, täytyypä käydä kurkkimassa.. :)

  Hanna,

  No mutta kiva että säkin pääset sinne, parempi myöhään kuin ei millonkaan! :) Ja joo, reissusta tulee ehdottomasti matkapostausta. :)

  VastaaPoista
 4. Itse kävin häämatkalla Lontoossa lokakuussa ja ihastuimme molemmat kaupunkiin täysin! Tekemisestä ei ainakaan tule puute, itse oltiin viikko Lontoossa ja ei se riittänyt puoliinkaan niistä jutuista mitä oltaisiin haluttu tehdä.

  Suosittelen sellaista kauppaa kuin Lillywhites (osoite 24-36 Regent Street, ihan Piccadilly Circus-metroaseman vieressä). Kauppa on urheilutavarakauppa, josta saa merkkitavaraa ihan polkuhinnoilla. Itse kävin ostamassa lenkkareita, joista sai parhaimmillaan alennusta jopa 80 %. Kaupasta saa mm. Adidaksen verkkareita 10 eurolla jne. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kauppa! Valikoimaa voi jo etukäteen katsella netistä osoitteesta http://www.sportsdirect.com/, tosin jotkut hinnat on nettisivunkin hintoja edullisempia!

  Myöskin jo tuo aiemmin mainittu Harrods on tutustumisen arvoinen paikka ja tosiaan Oxford Street on sellainen paikka, jossa saisi aikaa kulumaan vaikka koko sen viikon :).

  Hauskaa reissua, toivottavasti kelit suosivat :)! Itsekin toivon että pääsisimme miehen kanssa sinne pian taas uudestaan, oli siellä niin kivaa!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,

  Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Vähän pelottaa että kun me ollaan vaan viikonloppu siellä, niin miten aika riittää mutta se on vain sitten laitettava riittämään, hih. Tuo urheilukauppa kuulostaa tosi hyvältä, sillä tarvitsisin kipeästi salia varten joitakin vaatteita. Ja Oxford Streetille on ehdottomasti myös päästävä, olen kuullut siitä niin paljon hyvää! :)

  Kiitos, toivotaan joo että sää olisi hyvä niin olisi kiva kierrellä siellä kävellen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)