maanantai 13. joulukuuta 2010

12 kuukautta sitten...

Lopetin muutaman viikon mittaisen bloggailutaukoni ja perustin tämän blogin. Edellistä blogia kirjoittelin vajaan vuoden ajan, mutta sitten koulukiireet kaatuivat niskaan ja innostus lopahti. Blogi meni myös liian henkilökohtaiseksi. Mutta en osannut olla kirjoittelematta, sen verran koukuttavaa tämä on! 

Kävin tuolloin espanjan peruskurssia ja siitä innostuneena perustin Una Chican. Blogin, johon voin kirjoitella kaikki kivoja ja hömppiä juttuja. Ehkä välillä asiaakin. Talohaaveita. Arkisia juttuja, niin että kaverit ja sukulaiset pysyvät elämässäni mukana. Tämä on vaan niin rakas harrastus! 

 Vauva avaa itse pakettiaan..

Parhainta tässä on vuorovaikutteisuus, se kun te kommentoitte, jaatte mietteitänne ja vinkkejä. Niitä on niin kiva lukea! :) Kiitos niistä! :)  

Olisin voinut samaan syssyyn järjestää synttäreiden kunniaksi blogin ensimmäisen arvonnan. Mutta joulukuussa lahjotaan ihmisiä muutenkin, niin ei se tuntuisi miltään! Sen sijaan ajattelin tuoda jonkun kivan tuliaisen sieltä Lontoosta. Arvontaa siis tiedossa tylsän tammikuun piristykseksi! :)


PS. Täältä löytyy blogin ensimmäinen postaus ja täältä toinen.

4 kommenttia:

 1. Ei liity tähän postaukseen, mutta haikailit mustan topin perään
  (http://1.bp.blogspot.com/_KFEHcI4M9Bo/TP-nnl5KsDI/AAAAAAAADTQ/pQ9P57enFJo/s400/veromoda1.jpg).
  Ainakin Jumbon Stockmannin Vero Modan osastolla oli tuollaisia mustia :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,

  Kiitos ihana vinkistä! Vielä kun ehtisin jossain välissä sinne Jumboon. :)

  VastaaPoista
 3. jee kiva että pidät arvonnan! mäki siirsin oman arvontani tammikuulle samoista syistä :)

  VastaaPoista
 4. S,

  Jee kiva, että säkin pidät arvonnan! Tammikuu on joo parempi, kun sillon on muutenkin niin ankeeta ja nyt on ollut aika monissa blogeissa muuten arvontoja.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)