maanantai 1. marraskuuta 2010

Taking a break!

Tällä kertaa ei ole tiedossa taukoa bloggailusta, vaikka otsikko saattaakin hieman siihen viitata! Otsikko viittaa sen sijaan tiedossa olevaan kivaan juttuun! Olen nimittäin sitä mieltä, että tästä lähtien meillä panostetaan jotenkin parisuhteeseen joka kuukausi (toki koko ajan, mutta you know..) Viime kuussa vietimme parisuhdelauantaita kokkailun ja leffaillan merkeissä. Tässä kuussa on tiedossa kuitenkin myös poikaystävän nimipäivät ja kuten tapaan kuuluu, meillä juhlitaan aina kun siihen on tilaisuus, joten varasinkin meille Staycation-miniloman! Jee! Ollaan raadettu molemmat töissä ja koulussa kuin eläimet, niin yksi yö ilman velvollisuuksia ja poissa arjesta tekee varmasti terää! Ja minäkään en voi siivota koko aikaa! :)

Staycation-miniloma on siis Scandicin lanseeraama uutuusbrändi, joka on oikeastaan vaan hotelliyö aamiaisineen ehkä tavallista halvemmalla hinnalla. Tällä kannustetaan ihmisiä siis ottamaan pieni tauko arjesta - kyllä kiitos! Ainakin Indiedaysin blogeissa näitä lomia on arvottu ja jaettu enemmän kuin paljon niin bloggareille kuin lukijoillekin, mutta oman lomani maksoin kyllä ihan työllä, ei kannata edes epäillä... ;)


Niin ja mihinkäs päin me sitten huristellaan Opelilla? No tietysti Tampereelle! Siellä on takuuvarmasti tekemistä ja nähtävää. Niin ja tuttuja siltä varalta, että poikaystävä kyllästyy mun nassuun jo yhdessä yössä..Hope so not! Arvoin hetken aikaa Tampere city hotellin ja Pyynikin välillä, mutta Pyynikki voitti - se on vaan niin kaunis paikka, järvi ja kaikki! Ja kun autolla ollaan kuitenkin liikkeellä, niin 10min ajomatka keskustaan ei ole paha. 

Kun koirallekin on saatu jo hoitaja, niin nyt voi vaan odotella minilomaa alkavaksi! Joku kiva ruokapaikka olisi kiva löytää!

Kuva lainattu.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Tuollainen pienikin irtiotto tekee varmasti hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Joo toivotaan! :) Kotona vois kuitenkin koko ajan tehdä jotain kouluun liittyvää tai siivota..the list goes on...! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, tuollainen yhteinen aika!
  Jos ihan pizza linjalla mennään niin Dennis on ihna huippu paikka, siellä on Saku Koivu pizzaa ym ja maku aivan ihana. Paikkanakin on kiva.
  Mukavaa yhteistä laatu aikaa <3
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Päivi,

  Niin on! Odotan kyseistä viikonloppua niin kovin! Sain tsemppiä taas opiskeluunkin! Ja hei kiitos sinulle vinkistä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)