sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pay day dreaming...

Palkkapäivä on aina kiva päivä! Ainakin niin kauan, kunnes kaikki laskut on maksettu ja sitten voi taas miettiä, että milläköhän seuraava kuukausi taas eletään. Haaveilu on kuitenkin kivaa eikä onneksi veloita pankkitilin saldoa yhdelläkään sentillä! 

Tällä kertaa haaveilen tai oikeammin himoitsen jotain pehmeää..jouluksi ja talveksi. Lampaantaljaa! En tiedä, mistä tämä päähänpinttymä on tullut. Kai se johtuu siitä, kun aina on kylmä ja haluaisi jotain lämmintä! Jotain lämmintä, jonka päällä olisi kiva loikoilla koiruus kainalossa..takkakin olisi tietysti kiva lisuke, mutta jos mä vielä odottelen sitä hetken.. ;) 
 En tiedä teistä, mutta itse tykkäisin enemmän tuosta Askon versiosta...

Valkoinen lampaantalja olisi kyllä nyt ihan yliveto! Laittaisin sen meidän olohuoneeseen. Kaikki on katsokaas jo suunniteltu valmiiksi! Nykyisen maton voisi viedä aina talveksi kellariin ja lammas saisi olla lattialla joulun ja talven ajan lämpöä ja tunnelmaa tuomassa. Kesällä vuorossa olisi sitten taas nykyinen mattomme! 

Saa nähdä tuleeko meille nyt lammasta vai ei..toivottavasti tulisi! Jos vaikka palkkiona tästä syksystä...? :)

Kuva, kuva.

6 kommenttia:

 1. Askon talja on ihana. Minä ostin eilen syntyneelle lapsenlapselle ja miehelleni isänpäivälahjaksi Askosta ja viime vuonna ostinkaksi mökille pääsiäisen aikaan käytettäväksi.
  Ovat kestäneet hyvin käyttöä ja ovat kauniit!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Ihanaa kuulla ja kiitos kommentistasi! Juurikin tuo Askon talja olisi niin ihana! :) Onnea sinulle lapsenlapsesta! :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on juuri tuo Askon talja, ja on kestänyt kaksi vuotta käytössä eikä missään näy mitään käytön jälkiä! Ostin sen alunperin koiruudelle nukkumispaikaksi, mutta en ole kertaakaan koiraa siinä nähnyt joten matto on vaihdellut huoneesta toiseen. :) Aika pieniähän se on, ettei ainakaan menis mulla mitenkään pelkästään olkkarin mattona, mutta esim. sängyn päädyssä oon sitä pitänyt ja nyt se on baarijakkaroiden alla jalkoja lämmittämässä! Suosittelen ehdottomasti ennenmmin Askon moista kuin Ikean..:)

  VastaaPoista
 4. Ewelyn,

  Kiitos sinullekin kovasti kommentistasi! :) Itse olin jo kääntymässä Ikean taljaan sen halvemman hinnan vuoksi, mutta jos nyt taljan tosiaan ostan, niin taidan hieman panostaa ja ostaa Askon version. Niitähän on muuten kahta kokoa mun mielestä! :)

  VastaaPoista
 5. Juuri lueskelin sotkan mainoslehteä, ja siinä on samanmoinen talja (näyttää ainakin :P ) nyt synttäritarjouksessa 29,90e :)

  VastaaPoista
 6. Ewelyn,

  Kiitos paljon vinkistä! Täytyypä itsekin vilkaista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)