tiistai 9. marraskuuta 2010

Mökillä...

Vietimme viime viikonloppuna yhden yön poikaystävän perheen kesämökillä (siis minä jouduin viettämään, poikaystävä sai viettää..) ja voin ihan häpeilemättä tunnustaa, että talvimökkeily ei ole minua varten. En saa vedettyä tekohymyä huulille kun sisälläkin hengitys huuruaa kylmästä eikä varpaita tunne lainkaan. Yleensä koko mökillä olon ajan päässäni on vain yksi hokema "kotiin kotiin, lämpimään". Siitä vähän kärsii yhteinen "laatu"aika..

Niinpä ehdotinkin poikaystävälle, että kunnostaisimme hänen huoneensa meille omaksi pesäksi. Nykyään kun mökillä tulee nukuttua vähän siellä missä sattuu eikä se lisää mitenkään nautintoa. Olisi niin paljon kivempi mennä sinne kun tietäisi että siellä olisi edes yksi siisti ja kodikas - mahdollisesti ehkä lämminkin paikka. Omat puhtaat lakanat ja pyyhket olisi myös kiva pitää lipastossa, sillä itse en oikein välitä yhteiskäytössä olevista lakanoista..kumma juttu. 


Myös Ikeasta voisi löytää edullisia ja kivoja juttuja mökille..

Huone on muuten erittäin priimakunnossa - lattioille tai seinille ei tarvitsisi tehdä mitään, mutta ainakin ovi olisi hommattava, jotta ylimääräiset vieraat saisi pidettyä loitolla..Myös sänky tarvitsisi hommata, mutta se onkin vähän vaikeampi projekti, sillä huoneessa on sängylle vain yksi nurkkaus ja oikeankokoista sänkyä voi olla hankala löytää. Poikaystävä saattaakin rakentaa sängyn kehikon itse ja sitten vain tarvitsisi ostaa patja siihen. 

Koska mökillä tulee vietettyä vuodessa vain muutama päivä, niin ei tähän projektiin ole tarkoitus upottaa omaisuutta rahaa. Ovi löytyy kuulemma liiteristä, sänkyyn tarvittava puuaines ei Bauhausissa maksa pariakymppiä enempää ja lipastoa ajattelin katsoa äitini kotipaikan navetan vintiltä ja mahdollisesti huutonetistä. Tuskin siis ostaisimme mitään uutta, vaan vanhaa hieman kunnostamalla saa aivan loistavasti mökille kelpaavaa tavaraa! 

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)