sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Messulöytö!

Käytiin poikaystävän kanssa viime viikonloppuna board- ja skiexpossa Helsingin messukeskuksessa. Itseäni ei niin aihe liikuta, koska talvisin en hiihdä enkä ole myöskään koskaan lasketellut tai lautaillut. Saati käynyt Lapissa talvella. Mutta kerran kun saatiin ilmaisliput, niin ajattelin lähteä tapahtumaan avoimin mielin.. ;) Olisihan mulla ollut jo varmaan neljä kertaa mahdollisuus lähteä hiihtolomalla Lappiin, mutta kaikki kerrat ovat jääneet välistä..

Vieläkään ei laskettelukärpänen puraissut, mutta mm. ratsastus, moottorikelkkailu ja huskyajelu voisivat olla mukavaa ajanvietettä! Tällä kertaa talvilomareissu suuntautuu kuulemma Rukalle. Sen sijaan löysin messuilta jotain joka ei liity mitenkään talviurheiluun, mutta jollaista itse olen ainakin kaivannut kovasti! Nimittäin yhdellä ständillä esiteltiin Humantool-istuinta, joka on siis tavallisen kovan tuolin päälle asetettava istuin, joka opettaa hyvään ja ryhdikkääseen pystyasentoon. Eli toisin sanoen satulatuoli. Itse tykkään satulatuolista kovasti ja käytänkin sitä paljon töissä! En kuitenkaan ostaisi sellaista kotiin, mutta tällainen olisi kyllä ehdottomasti erittäin hyvä lisä normaalin tuolin päälle! Kokeilin messuilla kyseistä istuinta ja se tuntui kyllä hyvältä, eipä tulisi ainakaan röhnötettyä tuolissa! 


Istuimen avulla mm. selkä ja keskivartalo vahvistuvat koska syvien lihasten toiminnat aktivoituvat. Myös ryhti paranee kun lantio oppii ja vahvistuu uuteen ja pystympään asentoon. Itse kärsin ajoittain kivuliaistakin selkävaivoista, kun luen lähes liikkumatta tenttiin kahdeksan tuntia. Tällainen olisikin tosi ihana yllätys  joulupaketista! ;)

2 kommenttia:

 1. Hieno juttu, kävin netissä lukemassa tarkemmin ko istuimesta. On vaan aika hintava, kun melkein samaan hintaan saa koko tuolin.
  Olenkin miettinyt tietokonepöydän tuolia joka on etsinnässsä. haluaisin jonkun valkoisen ja satulatuolikin on käynyt mielessä.
  mielenkiinnolla sauraan laskeeko hinta missään vaiheessa ja onko jossain messuilla edullisempi.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Totta! Hinta on juu aika kova, kun tosiaan istuimen hinnalla saa melkein koko tuolin, mutta itselläni on se etten haluaisi koko tuolia. Joskus on nimittäin vaan pakko saada myös röhnöttää, joka ei taas onnistu satulatuolilla! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)