torstai 25. marraskuuta 2010

Lahjuksia äiteeltä.

Äitini kävi viime viikolla Espoossa Lumenen tehtaanmyymälässä ja harmikseni en itse ehtinyt mukaan. Tein äidille kuitenkin pienen ostoslistan siinä toivossa, että myymälästä löytyisi edes yksi listan tuotteista. Mutta äitihän oli löytänyt sieltä vaikka mitä! Varsinkin pakkasilmoilla kuiva iho tarvitsee kosteutusta rasvojen muodossa ja niitä äiti myös minulle toi! Kiitos vaan vielä! :)


Meikin pohjustamiseen sain Beauty Base meikin pohjustusvoiteen, jota heti testailinkin! Talvisin ihoni lähes poikkeuksetta aika kaameassa kunnossa, joten tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Tämän ansiosta iho jääkin ihanan mattapintaiseksi eikä kiiltele kuin mikäkin glitteri...


Silmänympärysgeeli tuli myös tarpeeseen! Yleensä olen käyttänyt silmänympärysvoidetta, joten geeli on ihan uusi tuttavuus. Saa nähdä löytyykö paljonkin eroja..Ainakin geeli näyttää hauskalta! Ajattelin myös kokeilla säilyttää geeliä jääkaapissa, jolloin se käytettäessä viilentäisi ihanasti silmänympärysihoa. Tämän vinkin muistelisin joskus lukeneeni MouMoulta, kiitos! :) Edellisten lisäksi sain vielä kirkastavan vartalonkuorinta-aineen, joka ainakin ensimmäisen kokeilun perusteella vaikutti hyvältä. Tuoksu oli hillitty, mutta miellyttävä ja tuote sisälsi paljon niitä kuorivia rakeita. Sen sijaan saamaani tasapainottava päivävoidetta en ole vielä ehtinyt testailemaan. Mutta iholle on ainakin luvassa aimoannos C-vitamiinia, se on varmaa! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita oletkin saanut!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Todellakin! Kaikki tuli niin tarpeeseen! :)

  VastaaPoista
 3. Voiko silmänympärysvoidetta säilyttää jääkaapissa? Kuulosti hyvältä idealta ja olis kiva itekin kokeilla :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niin mä olen joskus lukenut mielestäni MouMoun blogista. :) Munkin mielestä se on hyvä idea, sillä voide silloin viilentää ihoa mukavasti, etenkin aamuisin tekee hyvää :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)