perjantai 19. marraskuuta 2010

Kuinka monta yötä vielä...?

Tänä vuonna minulla ei ole lainkaan joululomaa, mitä nyt se pakollinen viikonloppu pyhien takia kun töihin ei pääse. Jotenkaan ei ole kyllä edes joulufiilis vielä yhtään, vaikka ainakin kaupat ovat jo täynnä kaikkea joulukrääsää. Pienenä sitä aina kyseli tuota otsikon kysymystä, nyt sitä vain ihmetellään kuinka nopeasti se aika kuluukaan. Hassua miten asiat menevätkään heikunkeikun...


Tässä kuussa sain taas äidiltäni ihanan kasan sisustuslehtiä, joissa oli tietysti aika jouluisia aiheita! Yksi ilta tulikin sitten selailtua niitä sohvalla kynttilän valossa. Ehkä se joulufiilis tästä. Sentään mulla on jo aika hyvä visio siitä miltä jouluisen kotimme haluaisin tänä vuonna näyttävän! :) Tänä vuonna en aio edes tehdä sen kummempaa lahjalistaa. Ahdistaa koko ajatus lahjoista. Tyhmää toivoa mitään, kun itse ei voi antaa vastalahjaksi oikein mitään. Ja sitä paitsi, jos siitä kandityöstäni nyt tulee ensi keväänä mitään, niin ajattelin poiketa pahasti etiketistä ja pitää juhlat! On se ainakin mulle niin iso saavutus, mun ensimmäinen "ammatti". Silloin niillä lahjoillakin olisi enemmän merkitystä, ne olisivat onnistumisen ansiosta saatuja! Joten säästäkää ideanne mieluummin sinne sitten.. ;) 


Voisin kuitenkin veikata, että ystäväpiirissäni ja suvussani saattaa olla pari ihmistä, jotka haluavat ostaa pienen lahjan. Jos se on välttämätöntä, niin eniten minua ilahduttaisi jokin seuraavista jutuista:
  • Sara La Fountainin kirja Passion for Food (Intohimona ruoka)
  • Iittalan Kivi-tuikut (värinä matta valkoinen)
  • Kaikki kosmetiikka
  • Villeroy&Bochin New Wave-sarjan astiat
  • Lahjakortti (Stockmann, Ikea)
  • Diorin Miss Dior Cherie-tuoksu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)