lauantai 6. marraskuuta 2010

Kuin yksi huone lisää...

En ole tainnutkaan kertoa vielä täällä blogissa, että tilattiin elokuussa poikaystävän kanssa parvekelasit. Itse asiassa päivää ennen keslomaa! Lumonilta tehtiin tarjous ja ihan tuotepäällikkökin kävi laseja esittelemässä meillä kotona. Hetki mietittiin tätä suhteellisen hintavaa investointia, mutta päädyttiin sitten kuitenkin tilaamaan lasit. Lasit kuitenkin nostavat yleisesti asunnon arvoa..

Ja nyt tuntuu siltä kuin olisi yksi huone lisää! Parvekkeellekin tuli enemmän käyttöä! Lasit estävät myös kätevästi sen, ettei parvekkeelle sada eikä se roskaannu esim. puiden lehdistä. Koirakin saa oman pedin parvekkeelle ja heti kun kevään ensimmäiset lämpimät vain saapuvat, niin se saa kulkea sisään ja ulos mielin määrin! 


On myös kivaa, että voidaan pitää niin parvekekalusteet kuin -laatatkin ympäri vuoden käytössä. Nyt vaan pitäisi urakalla siivota parveke puhtaaksi kaikista roskista ja hommata sinne mm. matto laattojen päälle. Oikein kunnon räsymatossa voisi olla tunnelmaa.. :) 


Lopuksi voin kuitenkin (harmikseni) todeta, etten voi suositella Lumonia yrityksenä. Tilattiin tosiaan lasit jo elokuussa, asennuksen piti olla suunnilleen lokakuun puolessavälissä, mutta lopulta saimme lasit paikoilleen vasta tiistaina. Itse sain olla yhteydessä yritykseen, että joko meidät on unohdettu. Asennuksesta aiheutuneita roskia ja likaa ei myöskään mitenkään siivottu, puhumattakaan niiden valmiiksi likaisten lasien pesusta..itse odotin hieman enemmän, sillä laseilla oli enemmän kuin paljon hintaa...

2 kommenttia:

  1. Lumonin lasit ovat onneksi muuten erittäin laadukkaat ja kätevät. Entisessä asunnossamme oli sellaiset (asennettuna jo ennen kuin muutimme sinne, joten asennuksesta meillä ei ole kokemusta). Nykyään ei ole edes parveketta, mistä syystä harkitsemme muuttoa muuten ihanasta asunnostamme.

    VastaaPoista
  2. Nna,

    Kiitos kommentistasi ja kiva kuulla! :) Itsekään en epäile lasien laadukkuutta, mutta tuo asennus ja muutenkin asiakaspalvelu olivat mielestäni tosi tökeröä. Mekin asennutimme lasit kanssa osakseen siksi, että jos kun muutamme tästä pois, niin toivottavasti lasit edesauttaisivat myyntiä. Niin moni kuitenkin pitää niitä nykyään yhtenä valintakriteerinä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)