perjantai 26. marraskuuta 2010

Joulun valoja.

Sainpas vihdoin houkuteltua poikaystävän kanssani jouluvalo-ostoksille! Ja onneksi mentiin tavallisen ruokakaupan sijaan Kodin Terraan, oli nimittäin aika hyvä valikoima erilaisia valoja! 

Kyllä se on kuulkaas niin, että tänä vuonna mun joulufiilis tulee pitkältä tunnelmallisista valoista! 


Ei kassikaupalla krääsää, johon hukkuu joulun jälkeen varmasti, vaan muutama harkittu yksityiskohta, joita voi käyttää monta vuotta. Mielessä onkin jo aika hyvä kokonaisuus, kiitos vaan hyvälle shoppailuseuralle viime viikolla! <3

Tässä kuvassa ei ole mitään järkeä, mutta noi parvekelasit on tosi kivat - etenkin nyt kun ne heijastaa kaunista 
valoa! Niin tunnelmallista!


Yhden tällaisen harkitun yksityiskohdan sattui löytämään poikaystävä! Ei se siellä kaupassa niin erikoiselta näyttänyt, mutta arvatkaas vaan kuinka ihanaa oli aamulla kömpiä muuten niin pimeään olohuoneeseen kun parvekkeelta kajastikin ihanaa valoa! Olin ihan fiiliksissä ja tuijottelin vaan valoa! Ihana tunnelma! On se niin nätti! Ja myös helppo säilyttää muun ajan vuodesta, sillä sen saa kasattua tosi näppärästi.Toisen harkitun yksityiskohdan keksin itsen pienen inspiraation siivittämänä. Ostin kaupasta tuubillisen kolmen värisiä joulupalloja ja laitoin ne tavalliseen Ikeasta ostettuun kulhoon.


Terrasta ostimme vielä sisäkäyttöön tarkoitetut kirkkaat koristevalot. Ne pallojen sekaan kulhoon ja ihanan tunnelmallinen valosoppa on valmis! :)

2 kommenttia:

  1. aivan totta mitä kirjoitit, parempi muutama harkittu kaunis juttu ku pikkusälää joka nurkka täynnä! itekki yritän pitää mopon käsissä, vaikka innoissani ensimmäisestä joulusta uudessa kodissa oonki :P. suurin osa koristeista (lähinnä palloja) päätyy isoon joulukuuseemme :).
    kivoja ostoksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
  2. S,

    Kiitos paljon! Noilla valoilla saa kyllä ihan uskomattoman paljon tunnelmaa! :) Ja vielä kun kaivaa kaikki tyynyt ja viltit esille, niin tunnelma on jo melkein siinä. Itselläni kyllä lähti silloin ensimmäisenä jouluna omassa kodissa mopo aika pahasti käsistä, nyt pitää ottaa takaisin! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)