sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Jouluaskartelu tuoksuu piparilta...

Enpä olisi ihan heti uskonut, että tänä jouluna meillä tehdään joulukortit itse! Kai se on tämä flunssa, joka pehmittää pään. Perjantai-iltana lähdin ostamaan tarvikkeita, mutta en jaksanut aloittaa urakkaa vielä silloin. Eilen kuitenkin pistin työhuoneeseen pystyyn joulukorttitehtaan, ei niitä nyt ihan liukuhihnatahdilla valmistunut, mutta olen silti aika ylpeä itsestäni! Ensinäkin keksin jonkin idean kortteihin ja toiseksi jopa toteutin sen - nenäliina toisessa kädessä..


En viitsi laittaa tänne kuvaa valmiista korteista, koska sukulaiset ja tutut saattavat lukea blogiani ja bongata kortit täältä. Menisi yllätys pilalle. Sen voin kuitenkin kertoa, ettei ideani ollut tällä kertaa mitenkään perinteinen.. ;) Toivottavasti ei mummut ja muut saa halvausta, kun ei kortissa olekaan sitä yltiöperinteistä seimeä..


Askartelu sujui mukavasti kun vieressä paloi kauniisti tuoksukynttilä tuoksunaan pipari. Enhän minä sitä oikein tukkoisella nenällä haista, mutta muistan viime vuodesta että piparilta se tuoksui, hihi...

6 kommenttia:

 1. Joulukorttien teko on ihanaa! Tulee aina ostettua vain valmiit kortit ja koristeltua niitä, mutta toisaalta kiinnostaisi kokeilla vääntää ne ihan alusta asti :)

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Totta! Vielä kivempaa se olis jos olis joku kaveri seurana! :) Sun pitää tänä vuonna sitten tehdä poikkeus ja askarrella kortit itse! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun jaksaisi joskus itsekin väkertää kortteja :) itse tehdyt ovat aina niin kauniita ja niitä todella voi arvostaa :)

  VastaaPoista
 4. PUSSAUSKOPPI,

  Noin minäkin olen ajatellut monena vuonna, mutta nytpä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni! :) On niissä itse tehdyissä joo se oma fiiliksensä. :)

  VastaaPoista
 5. näyttää kauniilta korteilta, ainakin noiden kuvien perusteella :).
  arvaa miten mulle kävi?
  ostin tohkeissani joulukorttitarvikkeet jo lokakuussa, kerkesin tehdä viisi korttia valmiiksi, ku huomasin et oho, näistä tuliki ystävänpäiväkortteja :D. enää tälle joulua ei huvita askarrella, taidan ottaa valokuvia ja teettää niistä kortteja ;)

  VastaaPoista
 6. S,

  Kiitos! Valmiit kortit eivät kyllä ole mitenkään perinteisiä, mutta kai niitä perinteitäkin on joskus hyvä vähän rikkoa.. ;) No sulla on sitten ystävänpäiväkortit valmiina! Ja mun mielestä noi omista kuvista teetyt kortit on myös tosi kivoja, persoonallisia niin ikään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)