sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ihania naisia!

Tätä on odotettu! Kävimme poikaystävän kanssa keskiviikko iltana kaupassa mun kymmentuntisen koulupäivän jälkeen ja voin sanoa, että raahauduin oikeasti viimeisillä voimilla sinne kauppaan. Ei olisi napannut yhtään, mutta kai sitä pitäisi edes kerran päivään syödä jotain...Mutta oi pojat kun se kannatti! Kun päästiin kauppaan sisään, niin heti etummaisena silmiini osui Sex and the city -elokuva! Jee!!!

Muhkean tyynyn päällä. Tyyny on Finlaysonin mallistoa. Haaveilen toisesta! 

Itsehän en siis käynyt kyseistä elokuvaa kesällä katsomassa elokuvateatterissa, vaikka ilmaislippujakin olisi lompakossa ollut, sillä tiesin jo silloin, että haluan ostaa elokuvan omaksi. Hyllystä löytyy nimittäin myös elokuvan ensimmäisen osa! Jotenkin elokuvateattereissa meinaaa välillä ahdistaa...Täytyy istua hiirenhiljaa pari tuntia paikoillaan eikä saa kommentoida hauskoja kohtauksia. Myöskään vessassa käyminen ei käy mielessäkään..Kotona leffaillan pitäminen on sen sijaan paljon hauskempaa! Voi röhnöttää huoletta sohvalla ja kommentoida mielin määrin. Käydä hakemassa jääkaapista vähän lisää juotavaa...Näin ajattelinkin tänään tehdä, sillä minulla on sunnuntaina oikeasti vapaata! Emme voi poikaystävän kanssa pitää kuitenkaan leffailtaa, sillä hän menee kahdeksalta yövuoroon töihin...mutta eipä sillä ajalla ole niin väliä, kun seura on vaan hyvää! :)


PS. Tulee taas yksinäinen viikko kun aikataulut menee niin ristiin. Kun toinen tulee, niin toinen lähtee.. :(

2 kommenttia:

  1. Minä sain mieheltäni yllätyksenä torstaina samaisen leffan ja lauantaina se katsottiin. Kävin tosin tuon elokuvissakin katsomassa, mutta SATC:t on niin huippuja, että ne kyllä katsoo moneen kertaankin. :)

    VastaaPoista
  2. Marge,

    Totta! Itsekin katselen aina sitä ykköstä vieläkin ja joka kerta se on yhtä hyvä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)