keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Ichi.

Aiemmin kirjoittelin kuinka tilasin Nellyn salaisesta alesta mekon työpaikan pikkujouluja ja miksei muitakin juhlia silmällä pitäen. Itse asiassa mekko saapuikin jo aiemmin tällä viikolla, mutta kiireistä johtuen en ole ehtinyt sovittaa sitä! En halua vaan kiskaista sitä päälleni ja todeta, että jää tai ei jää. Pitää testailla eri kenkien ja muiden asusteiden kanssa! ;)

Ehdin jo kuitenkin löytää Sokoksen uusimmasta kanta-asiakaslenhdestä Ichi-merkkisen aika juhlavan topin, joka miellytti kovasti silmää! Jotenkin toppi nimittäin tuntuisi nyt mekkoa käytännöllisemmältä vaihtoehdolta. Työpaikalla kun on tosiaan ainakin erittäin kylmä yleensä, niin housut ja toppi olisivat mekkoa lämpimämpi vaihtoehto! Itse asiassa tuo toppi olisi vielä samanhintainenkin kuin mekko, joten vaihto olisi plusmiinusnolla. 
Menen huomenna käymään töiden merkeissä keskustassa ja jos satun pääsemään ajoissa, niin varmasti poikkean Sokokselle sovittamaan kyseistä toppia! Kunhan vaan löytyisi oikea koko! Toivottavasti ei tarvitsisi pettyä! :) 

Kuva lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)