tiistai 16. marraskuuta 2010

Elämä järjestykseen!

Voi kun se olisikin yhtä helppoa kuin vaikka tuon otsikon kirjoittaminen! Elämäni tosiaan kaipaisi kipeästi järjestystä. Järjestys luo mukavasti turvallisuudentunnetta ja selkeyttä. Pystyy hallitsemaan kaaosta ja tietää mitä tuleman pitää. Tällä hetkellä elämäni roikkuu kuitenkin niin monen langan varassa, joita en itse ohjaile, joten voin vaan haaveilla järjestyksestä. 

Ensi keväänä on kuitenkin järjestys pakko saada aikaan keinolla millä hyvänsä! Ensi keväästä ei ihan vaan post-it lapuilla selvitä. Vakaa aikomukseni on nimittäin väsätä ja värkätä ensi keväänä kandityö ja pelkkä ajatus siitä saa hikikarpalot virtaamaan..

En ole pariin vuoteen panostanut opiskelutarvikkeisiin lyijyä enempää ja ne tarvikkeet ovat kuitenkin tärkeä osa opiskelujani. Eihän leipurikaan leivo pullaa ilman jauhoja. Niinpä ajattelinkin satsata ensi keväänä uusiin ja ennen kaikkea silmää miellyttäviin opiskelutarvikkeisiin. Jospa vaikka kaunis vihko saisi huonona päivänä aloittamaan kirjoittamisen! Who knows..Koska olen suunnaton Ordning&Reda fani, niin tarkoitus olisi ostaa tarvikkeet sieltä. 

Kalenteri ensi vuodelle on pakko ostaa, sillä nykyinen loppuu vuodenvaihteessa. Itse asiassa kaipaisin ensi vuoden kalenteria jo nyt kipeästi, sillä minulla on jo sovittu menoja ensi vuodelle.. ;) Myös erilaisia vihkoja ja muistikirjoja tarvitsen, sillä en tosiaan aio rakentaa kandiani post-it lappujen varaan, vaikka niitä rakastankin. Ajatuksia ja ideoita voi tulla ja tuleekin mieleen vaikka keskellä yötä, joten aina pitää olla valppaana! Itse saankin kaikki parhaat ideat juuri iltaisin ennen nukahtamista tai sitten keskellä yötä...

Kollaaseihin keräsin lempparejani..

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)