keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Aino on ainoa.

Jätski ei ole paras ystäväni, myönnetään. Muistan pienenä kuinka tädin luona kyläillessä hän teki herkullisia jätskiannoksia..kinuskikastiketta ja sydännomparelleja. Lapsuuden ihania muistoja! Nykyään syön vaan pakastealtaan puikkoja, Magnumit ovat herkkuani! Varsinkin Double Caramel, jota söin koko kesän. Poikaystävä välillä ihmettelee näitä päähänpinttymiäni - syön jotain tiettyä lajia, niin kauan kunnes en halua kuullakaan enää siitä. :)


Yhtenä päivänä alkoi tehdä kuitenkin mieli jäätelöä niin iki-ihanaa eli Ainoa. Parhaita Ainoja ovat mustikkapiirakka ja uuniomena. Jännä sinänsä tuo uuniomena, sillä oikeaa uuniomenaa en voi sietää. Poikaystävä toi kuitenkin tällä kertaa pyynnöstäni mustikkapiirakkajäätelöä ja se on vaan niin hyvää. Harmi vain, ettei mikään herkku ole ikinä hylaa, laktoosittomasta puhumattakaan.. :( 


KoKon jätskikuppi käteen, viltin alle ja telkkari tunniksi päälle. Siinä on mun illan rentoushetki! 

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä ja näyttääkin silt :) Minulla taas on jokin vamma noihin Aino jäätelöihin...ei mene millään alas :/ vaikka jäätelön ystävä olenkin! :D

  VastaaPoista
 2. Oi kuullostaa niin ihanalta!
  Minä olen aina ollut jäätelön ystävä, ja olen edelleenkin. Juuri viimeviikonlopulla ostin Aino mustikkapiirakka ja maistuipa se hyvin.
  Meillä syödään kyllä jäätelöä aika paljon niin kesällä kuin talvellakin, se vaan on niin hyvää. Kun vielä vähän antaa sen sulaa tai käyttää pienesti mikrossa, niin kyllä kelpaa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. V,

  Se on hyvää! :P Aika erikoinen juttu sulla sitten..ehkä niissä on joku juttu koostumuksessa tai aromeissa mikä ei miellytä sua..?

  Päivi,

  Hihi, jäätelö on kyllä hyvää! Varsinkin vohveleiden tms. herkkujen kera! :) Täytyy joskus kokeilla tuota sulatusta mikrossa..enpä ole siitä kuullutkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)