torstai 4. marraskuuta 2010

Aappa ja muita ihanuuksia!

Aapat ovat lähellä sydäntäni! Yhdellä aapalla on erityisen iso paikka sydämessäni. <3 Olen vaan aina tykännyt apinoista kovasti ja voittekin arvata kuinka innostuin kun katselin Finlaysonin sivuja ja törmäsin siellä Pikku-Aappa tuotteisiin. Ihania! 
Itse asiassa tuollaiselle kangaskassille olisi käyttöä, sillä työ- ja koulumatkoilla tulee kuljetettua kaikkea aina eväistä ja vaatteista lähtien. Muovipussit tuntuvat jotenkin tympeiltä enkä oikein tykkää olla mikään kävelevä mainos. Ennemmin kantaisin tällaista hurmaavaa kangaskassia, joka on kaiken lisäksi vielä ekologisempikin vaihtoehto.. ;)

Kotiin ja tarkemmin keittiöön olen katsellut vähän sillä silmällä joko mustia tai mustavalkoisia keittiöpyyhkeitä, patakintaita ja patalappuja. Sellaisia, joita ei tarvitsisi välttämättä piilottaa kaapin perälle, vaan niitä voisi pitää esillä! Tykästyinkin jälleen tuohon Coronna-kuosiin ja se voisikin olla ihan kiva lisä meidän ihanaan uudistettuun keittiöön! :)
Makuuhuoneen sängyn päälle olisi kiva saada pari vaaleaa koristetyynyä pehmentämään muuten niin tummaa ilmettä. Olen jo itse asiassa aiemminkin katsellut Kodin Terrassa noita Joki-koristetyynyjä. Yksinkertaisen kaunista, tykkään! 

PS. Täytyy myöntää, että yllätyin Finlaysonin kohtuuhinnoista. Tykkään siis kyseistä merkistä kovasti, mutta yleensä olen saanut tuotteita vain lahjaksi. Itse ei ole tullut piipahdettua myymälöissä kun olen ajatellut tuotteiden olevan ihan ylihinnoiteltuja. Kiva positiivinen yllätys siis ja kotimainen kaiken lisäksi!

Aapan ihana lausahdus: ”Pidä huolta ihmisistä ja apinoista, syö hedelmiä ja hymyile, sano kiitos ja mene ajoissa nukkumaan”.

Kuvat lainattu

2 kommenttia:

  1. Hurmaava tuo kangaskassi. :) Meillä on kauppakassit hävinneet johonkin ja olisi aika hankkia uusia. Malttaisiko vaan tuota käyttää likaantumisen pelossa? :)

    VastaaPoista
  2. Marika,

    Eikös olekin! Mun mielestä toi kuosi on niin suloinen ja hellyyttävä! :) Luulisi, että tuon kassin voisi pestä ihan koneessa jos se sattuu pahoin likaantumaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)