perjantai 12. marraskuuta 2010

Aamu alkaa auringolla.

Työaamuina herään joko aamuneljältä tai -viideltä eli erittäin aikaisin! Jotta saisin nukkua mahdollisimman pitkään, en syö kotona lainkaan aamiaista ennen lähtöä. Välillä kyllä vatsa huutaa ruokaa jo heti herättyäni, mutta muuten se on vain tottumiskysymys. Työpaikallani onkin mielestäni tosi kiva traditio, sillä syömme kaikki yhdessä kahdeksalta aamiaisen. 

Kesällä tuli syötyä töissä vähän sitä sun tätä. Nyt kuitenkin kun on vuoden pimein aika ja valoa on vain vähän, niin sitä energiaa ja ylipäätään pirteyttä on haettava ihan mistä vain! Niinpä olenkin alkanut kiinnittää hieman huomiota myös aamiaiseeni. 


Miltäs kuulostaisi kupillinen maitokahvia, pari klementiiniä, banaani ja Valion rasvaton Aurinkohedelmät-jukurtti? Itse olen ainakin ihan fiiliksissä, sillä koko aamiainen on niin aurinkoinen ja keltainen, ettei päivästä voi tulla muuta kuin hyvä ja energinen! Kyllä sillä aamiaisella on vaan väliä! Tykkään syödä töissä myös Elovenan puuroa ja nyt voisinkin kaivella pakastimesta vaikka vadelmia ja laittaa niitä kuuman puuron päälle, naam! Myöskin pieni voisilmä on aina hyvä vaihtoehto! 


Kuinka aurinkoisesti teidän aamunne alkaa? :)

5 kommenttia:

 1. Niin ihanan herkullista ja aurinkoista tosiaan.
  Minä syön kermaviilin sallaattisiemenillä, goamarjoilla ja kaakoagripseillä. Hyvin jaksaa yhteentoista, kun töissä on ruokailu.
  Sinulla on kauhean aikainen aamu, mutta kaikkeen varmaan tottuu.
  Mukavaa viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Meijän terveysintoilijan aamupala :) Pitäis varmaan yrittää ottaa mallia tollasesta. Niin ja toiveena olis kahvakuulailusta joku postaus!!! -Eku

  VastaaPoista
 3. Päivi,

  Ohoh, sinun aamupalasi kuulostaa ihan terveyspommilta! Tekee varmasti hyvää myös vatsalle! :) Joo, aamut ovat aikaisia mutta pakon edessä niihin on ollut pakko sopeutua. Kivaa viikonloppua myös sinulle! :)

  Eku,

  Haha, kiitti vaan! <3 :) Mä mikään terveysintoilija ole, yritän vaan että pysyisin töissä hereillä. :D Niin mielenkiintoista toi työ että...Joo, täytyy kirjoitella sulle kahvakuulista lisää! :)

  VastaaPoista
 4. Mun vatsa yleensä huutaa ruokaa heti, kun herään. Tykkään terveellisistä aamupaloista, eli ei pekonia tänne kiitos. Puuro+marjat on munkin yks lemppareista :) Parasta on kunnon hotelliaamupalat tai brunssit!

  VastaaPoista
 5. Nina,

  Samoin munkin vatsa, mutta neljän aikaan ei jaksa kokkailla. :D Raikas ja kevyt aamiainen on kyllä paras, rasvaisella aamiaisella on vaikeaa aloittaa päivää. Hotelliaamupala on kyllä aina niin paras! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)